Göz Hastalıkları Randevusu
Dikiş
Glokom Ameliyatı
Görme Alanı Testi
Özel Ümit Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Katarakt Ameliyatı
Kontakt Lens
Kontrol Randevusu
Mikrovasküler Oklüzyon
Özel Ümit Hastanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tonometri
m ...r
2 aylık kızımın gözünde çapaklanma ve şişlik nedeniyle Hatice hanıma gittik.
Kızımla çok güzel ilgilendi
Süreci , neden çapaklanma olduğunu ne yapmamız gerektiğini detaylı bir şekilde anlattı.
Güler yüzlü ve işinin ehli bir hekim
Tereddüt etmeden herkes gidebilir.
Göz doktoru olarak Hatice hanım Eskişehir'de tek diyebilirim,
Çok memnun kaldık
k.....
Gözümde romatizmam kaynaklı ciddi bir sorun yaşıyormuşum bilmiyordum, Hatice hanım sorunu tespit etti ve hızlı şekilde tedaviye başladı. Güler yüzlü oluşu, samimi tavrı, mesleğindeki bilgi ve becerisiyle beni rahatlattı. İçim rahat bir şekilde ona güvenebildim. Bir göz doktoruna gidecek olsanız inanın ilk kişi olmalı. Çok zor bir zamanımda iyi ki denk gelmişim dediğim birisi,kesinlikle tavsiye ederim.
Doktor hanım ayrıntılı açıklamalar yaptı ve gözlerimi iyice muayene etti. Sonuçta sol gözüm için 0.25 derece daha yüksek bir numaralı gözlük yazdı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hasta
Buradaki yorumlar bence çok önemli . Herkezde aynı duyarlılığı göstermeli . Çoğumuz yorumlara bakarak doktor seçiyoruz .
3 yaşındaki kızımın göz sulanması sorunuyla gitmiştik. Gözünde kum olduğunu söylereyerek maske altı anestezi uygulayarak 10 dakika da sorununun çözüleceğini belirtti . 1 gün sonra operasyonu gerçekleştirdi ve kızımın gözü şuan iyi . Ayrıca çocukların ruhundan çok iyi anlıyor, daima da güler yüzlü . Hatice hanım sayesinde kızım artık doktorlardan korkmuyor . Çok teşekkür ediyorum ve mesleğinde başarılar diliyorum.
sı...ü
Yurt dışında yaşıyorum. Belçikada 2-3 değişik göz doktoruna gittim bir çözüm bulamadım. Babamın tavsiyesi üzerine Belçika’dan muayene olmak için Hatice hanıma geldim. Gerçekten çok memnun kaldım. Hatice hanım İşini çok seven, profesyonel, sevecen, hastasına değer veren, tecrübeli bir hekim. Herkes gönül rahatlığıyla gidebilir. Hatice hanıma ve asistanına her şey için çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.
ö.....
Doktoruma gidiş amacım gözümde bir batma hissi ve kızarıklıktı tam randevu saatim de içeri alındım ve gerekli muayenem yapıldı ve bilgilendirildim gerekli reçetem yazıldı 2 gün sonra tekrar kontrole çağrıldım ilgisinden o kadar memnun kaldım ki Güleryüz’ü bile beni mutlu etmeye yetti teşekkürler sevgili doktorum
Hatice Hanım gercekten çok pozitif, çok ilgili bir doktordu. Kendisine hem göz muayenesi hem de lense başlama konusunda bilgi almak için gitmiştim. O kadar ilgiliydi ki hemen orada lensi nasıl kullanacağımı nasıl takip cikarabilecegimi tek tek gösterdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum :)
ze...n
İnternetteki araştırmalar sonucunda Hatice Hanım'a gitmeye karar verdik. İşini severek yaptığı çok belliydi, güleryüzle karşılayadı ve çok ilgili davrandı, annemin gözündeki problemin ne olduğunu belirtti, daha önceki doktorumuz sorunun ne olduğunu bile sormama izin vermeden ilaç verip göndermişti, Hatice Hanım mükemmeldi her konuda. Eğer bir sorununuz varsa kesinlikle Hatice Hanım'ı tercih etmelisiniz.
d.....
Oğlum Metehan ın gözündeki şişme ve kızarıklık için gittik. Çıban çıkmış göz kapağı içinde. Ayrıca hipermetrop olduğunu öğrendim tesadüfen.
Doktorumuz çok iyi abartısız. Oğlum 3 yaşında ve yaşına uygun davranarak muayeneleri yaptı. Çok yönlü ölçümler yaptı,işin düzgün yapıyor... Daha nediyim düşünmeden randevu uzu alın. Daha önceleri kızımdan çok doktor tecrübem var. Bu doktoru herkes tanımalı...
re...n
Eşimin sağ gözündeki katarakt ameliyatını yaptı, hem profesyonel hem de sıcak kanlılığı ile işini severe yapan, hastasına güven veren bir doktor, kendisine teşekkür ediyorum.
Hatice Onur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Onur, Göz Hastalıkları. Size Hatice Onur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Kontrol Randevusu, Mikrovasküler Oklüzyon, Dikiş, Blefaroplasti, Glokom Ameliyatı.
Hatice Onur adresi nerede?Hatice Onur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Onur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Onur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Onur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Onur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hatice Onur hangi dilleri konuşuyor?Hatice Onur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Onur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Onur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Onur hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Hatice Onur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Onur hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Onur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları