Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı
h....
Hatice hanıma gözümdeki egzamadan dolayı gittim. Çoğu şeyi sormama söylememe bile gerek kalmadan bütün detaylarıyla ve güleryüzüyle anlattı. Uzun zamandır bu kadar güzel yaklaşan bir doktora denk gelmemiştim.
m....m
uyuz tedavisi için kendisine gittim. Çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakasına. Tek tek açıkladı çok iyi ilgilendi. Kendisine müteşekkirim. Kariyerinde başarılarının devamını dilerim. Kendisi karşılaştığım en iyi doktor :)
a....t
Hatice hanıma yaklaşık 2 ay önce Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesinde muayene oldum. Saçkıranımı yaptığı iğne tedavisiyle tamamen düzeltti. Kendisi çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Herşey için teşkkürler doktor hanım.
Hatice Parlak Subaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Parlak Subaşı, Dermatoloji.
Hatice Parlak Subaşı adresi nerede?Hatice Parlak Subaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Parlak Subaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Parlak Subaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Parlak Subaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Parlak Subaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Parlak Subaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Parlak Subaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hatice Parlak Subaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar