Online Randevu Takvimi
etkin değil
f....u
Hayat hanıma sklero terapi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Tüm süreç hakkında detaylı bilgilendirildim süreç boyunca çok ilgiliydi. Elinize sağlık çok memnun kaldım
ha...z
Hayat hocama venöz yetmezlik rahatsızlığım için başvurdum. Çok ilgili bir doktor. Ameliyat sürecimde ve sonrasında gittiğim kontrollerde gerçekten çok memnun kaldım. Hastasına değer veren ve iyi takip eden bir doktor. Allah Razı Olsun.
di...k
Hayat Hanım'ın tedavisinden ve gösterdiği ilgi den çok memnun kaldım. Tedavim devam ediyor, kendisine çok teşekkür ediyorum.
hü...a
rahatsızlandıgımda en güzel şekilde ilgilendi her kontrole gittigide aynı ilgi devam etti tedavim devam ediyor saglıgım daha ıyı düzenli ilaçlarımı kullanıyorum tesekkurler
Hayat Gökmengil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hayat Gökmengil, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Hayat Gökmengil adresi nerede?Hayat Gökmengil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akabe Mah. Adana Çevre Yolu Cd. No:112 Karatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hayat Gökmengil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hayat Gökmengil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hayat Gökmengil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hayat Gökmengil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hayat Gökmengil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hayat Gökmengil hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hayat Gökmengil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karatay bölgesinde SGK kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Karatay bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları