Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Skolyoz Tedavisi
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Vertebroplasti
mu...
Beni hayata bağlayan doktor bel fıtığı konusunda yıllardır ağrılarım vardı gitmediğim doktor kalmamıştı, kendisi ile tanışına kadar ube ameliyatı ile sağlığıma kavuştum yeni görev yerinde (Medicane Bursa) başarılar dilerim
15 yaşındayım 40 derece omurga eğriliğim vardı. Sırtım sık sık ağrıyordu. Başka bir doktor derecemin yüksek olduğunu ameliyat gerektirdiğini bu riski almak istemediğini söyledi. Hayati Bey beni tedavi edebilecekti ve onun içten, samimi konuşması ile ameliyattan korkmadan güvenle kendimi ameliyat gününe hazırladım. Hayati Bey ve başarılı ekibi sayesinde ameliyatım çok başarılı geçti. Ameliyat sonrası hemşirelerin ve tüm görevli çalışanların gösterdikleri özenli ilgi ve şefkat ile kısa sürede kendimi daha iyi hissettim. Hastaneden kendim yürüyerek çok mutlu bir şekilde çıktım. Hayati Bey sayesinde daha dik ve özgüvenli bir duruşum var artık. Bana sunduğu konforlu yepyeni bir sayfa için çok minnetarım.
hü...
Bazı kahramanlar pelerin takmazmış, işte Hayati Bey de onlardan birisi benim için...
Daha önce gittiğim doktor, boyun fıtığımın olduğunu fakat ameliyata gerek olmadığını ve fizik tedavi ile iyileşeceğimi söylemişti. Fakat her geçen gün ağrılar daha da şiddetlendi. Gündelik işlerimi yapamaz geceleri uyuyamaz hale gelmiştim. Sol el parmaklarımda ciddi uyuşmalar başlamıştı. Kısa bir araştırmadan sonra Hayati Bey ile görüştüm ve ameliyat olmam gerektiğini, tıbben başka bir çözümün olmayacağını söyledi. Kendisine güvenerek ameliyata girdim, çıktım ve şu an gayet İyiyim. Başta kendisi olmak üzere, tüm ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca şehirdışındaki programını yarıda kesip ayağının tozuyla ameliyatıma girmesi hastasına ne kadar değer verdiğinin ve mesleğini ne kadar tutkuyla yaptığının kanıtıdır. Yetenek, bilgi beceri konusunda ise dünyada kendisi gibi kaç hekim vardır bilmiyorum. Teşekkürler Hayati Hocam, yolunuz açık olsun.
Kaburgamın sağ alt kısmındaki şiddetli ağrı ve batma şikayetiyle doktor beyi ziyaret ettim. Problemi anlattım röntgen istedi. Bunda herhangi bir kırık çatlak yok ezilme var dedi. İki adet ağrı kesici yazdı.Aradan üç gün geçti, fakat ağrıda herhangi bir azalma olmadı,tekrar randevu alıp gittim. Bu sefer tomografi istedi. Tomografide kaburga kemiklerimden birinin kırık olduğunu söyledi. Bana istirahat etmem gerektiğini ağır kaldırmamam gerektiğini ve kollarımı yukarı kaldırarak herhangi bir iş yapmamam gerektiğini söyledi. Kendisine işçi olarak çalıştığımı ve çalışarak bu söylediklerini uygulayamacağımı söyledim. Fakat istirahat vermedi, başka bir doktora daha giderek istirahat almak zorunda kaldım.
ö.....
Gayet güzel ilgilendi ameliyatımda. Ameliyat sonrası da gayet memnunum şu an daha iyim ağrılarım geçti bel fıtığından ameliyat oldum. Ameliyattan önce nasıl olup bittiğini beni nelerin beklendiğini konuştuk olmak veya olmamakla ilgili kararı bana bıraktı. Kendisine güvenerek ameliyat olmayı kabul ettim. İyi ki de kabul ettim kurtuldum ağrılarımdan gayet başarılı geçti.
y.....
Hayati Hoca'dan memnun kaldım. Yaklaşık 26 gün oldu, operasyonum başarılı geçti, bel fıtığından kapalı yöntemle ameliyat oldum. Hayati Hocam ilgili bir doktor gerekli bilgilendirmeyi de yaptı başarılı geçti ameliyatım. Diğer hastalara da tavsiye ederim.
o.....
Benim kuyruk sokumumda kemik kırılmış kemik kırığını içerde eritti. Operasyon sonrası bir sıkıntı yaşamadım. Operasyon öncesi gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Yaklaşımı gayet iyiydi. Tavsiye ederim Hayati Bey'i gayet iyi bir doktor.
Gerçekten çok işinin ehli harika bir insan. Ben farklı bir hastaneye gittiğimde çok zor olacağını kötü olacağını söyledikleri halde Hayati Bey bütün sorumluluğu aldı ve ameliyatımı yaptı. Evimin işini yapabiliyorum. Benim doğuştan sinir kanallarımda darlık vardı, belde kayma ve fıtık vardı. Belden aşağısını hissetmiyordum allah razı olsun konuştuğumuz gibi oldu ameliyatım zor ve uzun süren ameliyattı. 3 farklı ameliyatı bir anda yaptı. Şu an çok iyim bu ay içinde ameliyat olmuştum. Ayak ağrım, el uyuşmalarım geçti sol tarafımı hissetmiyordum ama şu an çok iyim.
r.....
Bel fıtığı için geldim. Bel fıtığından ameliyatımı oldum. Gayet iyi sonuç aldık. İletişimi gayet iyiydi. Babacan bir tavrı var kibirli bir insan değil hastalığımızı daha güzel ifade ettik. Allah razı olsun kendisinden.
y.....
Hayati Bey ile yollarım kesiştiği için kendisiyle karşılaştığım için çok mutluyum beni çok büyük sıkıntıdan kurtardı. Allah razı olsun kendisinden. Ben bel fıtığından ameliyatı oldum. Ben artık bacaklarımı hissetmiyordum iki kanal darlığı vardı ikisini de açtı. 8 ay oldu ameliyat olalı şu an çok iyim. Böyle bir doktora denk geldiğim için çok mutluyum iyi ki var.
Hayati Aygün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hayati Aygün, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Hayati Aygün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fıtık Ameliyatı, Kifoplasti, Minimal Invaziv Cerrahi, Vertebroplasti, Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı, Pediatrik Ortopedi Cerrahisi, Omurga Cerrahisi, Skolyoz Ameliyatı, Kifoz Tedavisi, Boyun Fıtığı.
Hayati Aygün adresi nerede?Hayati Aygün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk mahallesi İzmir yolu Cad. No:41 Bursa
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hayati Aygün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hayati Aygün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hayati Aygün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hayati Aygün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hayati Aygün hangi dilleri konuşuyor?Hayati Aygün ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hayati Aygün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hayati Aygün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hayati Aygün hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Hayati Aygün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hayati Aygün hangi sigortaları kabul ediyor?Hayati Aygün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Inter Partner Assistance, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları