os....
4 tane ameliyat oldum 1996 1997 arasında başka bilgisiz doktor yüzünden intiharın eşliğinden döndüm ama hayati hocam ve Levent abiler beni hayata tutup sapa sağlam senin kolun bileğin parmakların çalışmaz denilenden şimdi sapa sağlam spor sololarında vücüt çalışıp ağırlık kaldıran birine döndüm Allah senden razı olsun hayati hocam sen Ada'mın kara köküsün ...
fa...i
Düşme sonucu aşık tendonum koptu .Çok zorlanarak yürüye biliyordum.Ameliyatımı yaparak beni sağlığıma kavuşturdu .Ameliyat olduğum bacağım diğerinden daha sağlıklı kendisine binlerce teşekkür ederim. Fatma Kirezli
zi...i
yıl 1982 ydi sanırım 12 yaşında geçirdiğim bir trafik kazası sonucu bacaklarım kırılmıştı diz kapaklarım parçalanmıştı şuan 2 adet platin vida var sevgili doktorumun ameliyattan sonraki sevinci bugün gibi gözümün önünde 44 yaşındayım askerliğimi dağlarda yaptım yıllarca futbol oynadım bu başarının mımarı sayın doktorum hayati beyi görmeyi çok isterim saygılarımla.
ve...l
Allah razı olsun çok iyi bir doktor beni ameliyat etti çok memnunum bir kez daha ameliyat olacağım elimden tavsiye ediyorum alanında uzman şuan nerede aktif olarak ameliyat yapıyor bilmiyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim.saygılarımla Veysel AYDIN
Hayati Durmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hayati Durmaz, El Cerrahisi.
Hayati Durmaz adresi nerede?Hayati Durmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hayati Durmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hayati Durmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hayati Durmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hayati Durmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hayati Durmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hayati Durmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hayati Durmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden El Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden El Cerrahları