de...ş
Heves kirmizibekmeze bugün muayene oldum heves hanima çok teşekkür ediyorum benimle çok güzel konuşup hastaligimi anlattı ilginizden dolayı tekrar teşekkür ederim
Heves Kırmızıbekmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Heves Kırmızıbekmez, Çocuk Endokrinolojisi.
Heves Kırmızıbekmez adresi nerede?Heves Kırmızıbekmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doktor Erkin Caddesi Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Heves Kırmızıbekmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Heves Kırmızıbekmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Heves Kırmızıbekmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Heves Kırmızıbekmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Heves Kırmızıbekmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Heves Kırmızıbekmez hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Heves Kırmızıbekmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Fatih Çocuk Endokrinoloji Doktorları