Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 9 adet acil tıp uzmanı, 23 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 12 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk alerjisi uzmanı, 9 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 6 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 3 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 2 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk ımmünolojisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 1 adet çocuk metabolizma hastalıkarı uzmanı, 2 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 2 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 1 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 46 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 13 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet endodonti uzmanı, 2 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 15 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 7 adet gastroenteroloji uzmanı, 39 adet genel cerrahi uzmanı, 16 adet göz hastalıkları uzmanı, 55 adet iç hastalıkları uzmanı, 44 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 11 adet kulak burun boğaz uzmanı, 6 adet nefroloji uzmanı, 11 adet nöroloji uzmanı, 17 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 3 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 26 adet radyoloji uzmanı, 1 adet romatoloji uzmanı, 2 adet tıbbi genetik uzmanı, 2 adet tıbbi patoloji uzmanı, 17 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İstanbul ilinde Göztepe mahallesi Kayışdağ Cad. Kadıköy adresinde bulunmaktadır. Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2165664000 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Doktor Erkin Caddesi, Kadıköy

Op. Dr. Meryem Hocaoğlu Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı

Meryem Hocama 3 ay önce laparoskopik cerrahi yöntemi ile Endometriozis (Çikolata Kisti) ameliyatı oldum. Ağrılardan dayanacak gücüm kalmamışken, çok çaresiz hissederken hocama randevu aldım ve hayatım değişti. Bilgi, birikim ve deneyimiyle derdimi anladı ve ameliyat sürecimi başlattı. Hocam sayesinde sadece o kistten kurtulmadım, görüyorum, duyuyorum, tat alıyorum kısaca yaşıyorum. Mesleğine aşık, çok üst düzey bir doktora denk geldiğim için çok şanslıyım. Çok değerli hocama ve ekibine yaşadığım sürece minnettar olacağım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Keşke o acıları çekerken biri bana Meryem Hocaya git deseydi, bu yorumu aynı acıları çekenlere yol göstermek için yazıyorum, çaresi var zaman kaybetmeyin.

Ö
    Prof. Dr. Asıf Yıldırım Diğer

2015 yılında taş ameliyatı oldum. 50 yaşındayım. Gördüğüm tanıdığım en iyi doktor. Hastalarla empatisi olsun konuşması olsun mükemmel hoca. Her hastanın takibini geçmişini yapıyor ve biliyor. Meslek hayatı olarak öğrencileri de biz hastalarına çok şanslıyız.

Op. Dr. Hakan Baysal Diğer

Hakan hocamla ilk kez 2007'de tanıştık, yıllar sonra tekrar kendisine gitme şansım oldu. 2020'de meme kanseri teşhisiyle birlikte başka bir hastanede bu zamana kadar yaptırdığım bütün tedavi tetkiklerimi, ameliyat bilgilerimi tek tek kontrol etti. Güler yüzü, güven veren yaklaşımı, ilgisi, detaylı anlatımları, sakin ve samimi tavrı hiç değişmemiş, içim çok rahat, huzurlu ve mutlu şekilde çıktım muayeneden. Hakan hocam iyi ki varsınız.

U
    Op. Dr. Hakan Baysal Diğer

Hakan Bey ile annemin Meme kanseri teşhisinde yollarımız kesişti. İlk teşhis farklı bir hastanede yapılmıştı. Fakat sonuçlar çıkana kadar bizleri korkuttular. Bizlerde bu süreçlerde Hakan bey ile tanıştık. Annemin hasta psikolojisi olarak çok panik bir hasta. Annem ne kadar panik ise Hakan hocam okadar sakin. İlk teşhisi koydu herşeyi bizlere güzelce ve gayet bu normal miş gibi anlattı. Şimdi amelyat sürecindeyiz. Hiç kimseyi kırmayan kapıya gelen hastaları eli boş göndermeyen randevusu olmasa bile yardımcı olan bir hocamız. Böyle değerli hocalarımız ödülü hak ediyorlar.

C
    Prof. Dr. Asıf Yıldırım Diğer

Harika bir insan 1997 de kızımın doktoruydu.Kızımda sol böbrekde reflu vardı idrar böbreğe geri kaçıyodu.uzun tedavi sonrasında sağlığına kavuşdu.Bize cok yardımları oldu.Allah razı olsun.

Uzm. Dr. Tuğba Belgemen Özer Diğer

Tuğba Hanım, 2023 Ağustos ayında B-All (lösemi) tanısı ile oğlumu takip etmeye başladı ve 8 ay sonunda tedavimizin hastane yatışlı kısmını tamamladık. Tedavinin idame kısmındayız. Kendisi son derece başarılı, temkinli ve tedbirli bir hekim olmasının yanısıra bir o kadar alçakgönüllü, halden anlayan, hastasının sıhhat ve konforunu her şeyin önünde tutan biridir ki hayret edersiniz devlet hastanesinde böylesi bir yaklaşıma ve en güzeli de tüm hastalarına karşı aynıdır yani adildir. Hastanede uzun süre yatışlı kaldık ancak bu zorlu sürecimizde neredeyse hiç yıpranmadık. Doktorumuz hastalarıyla ilgili her detayı ve gelişmeyi mesai saatleri dışında olsa dahi asistanları vasıtasıyla takip eder ve gerekli müdahaleyi belirler. Her zaman ulaşılabilir ve asla hasta yakınlarını darda bırakmaz, yavrularımızın rahatını ve iyiliğini düşünür. İyi ki bizim doktorumuz olmuş değerli Tuğba Belgemen Özer. Kendisini oğlum da ben de çok seviyoruz

Doç. Dr. Asuman Orhan Varoğlu Diğer

Asuman hanım çok kibar ve hastalarına bir anne şefkatiyle yaklaşıyor. iki yıldır epilepsi alanında kendisinin hastasıyım, doğru tedavi ve ilgilenme konusunda son derece iyi ve ilgili. Asuman hanımdan çok memnunum.

Z
    Op. Dr. Meryem Hocaoğlu Laparoskopik Cerrahi

Rahim filminden sonra Rahim perdesi diye hastalığım olduğunu öğrendim,kendisi laporoskobi ve histeroskopi ameliyatlarımı yaptı ,minnettarım hocama,inşallah en kısa zamanda da bebiş haberini paylaşırım

Uzm. Dr. Engin Erdemoğlu Diğer

Hayatımda gördüğüm en muhteşem Dr .Hastası Fazıl Mustafa Akyol prostat kanseri teşhisiyle kemiğe sıçramış halde gittik. Başta bizi diğer gittiğimiz hekimler çok korkuttu ama Dr.Engin bey bizi o kadar rahatlattı ki onun yönlendirdiği tedaviyle şu an iyiyse onun sayesinde.hocam teşhisiniz ve bizi rahatlatmanız bize güç verdi.Osmaniye çok şanslı sizin gibi donanımlı birisinin orada olmasından dolayı.ilk fırsatta İstanbuldan sizi ziyarete geleceğiz.sonsuz sevgiler ve saygılar hocam başarılarınızın devamını diliyoruz

Prof. Dr. Asıf Yıldırım Diğer

2015 yilinda Babamin bobrek ameliyatini yapan cok degerli bir hocamiz. Mütevazı, hastalariyla cok ilgilenen ve alaninda cok basarili bir hocamiz..