Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Doktor Erkin Caddesi, Kadıköy
i̇....
Meryem Hocama 3 ay önce laparoskopik cerrahi yöntemi ile Endometriozis (Çikolata Kisti) ameliyatı oldum. Ağrılardan dayanacak gücüm kalmamışken, çok çaresiz hissederken hocama randevu aldım ve hayatım değişti. Bilgi, birikim ve deneyimiyle derdimi anladı ve ameliyat sürecimi başlattı. Hocam sayesinde sadece o kistten kurtulmadım, görüyorum, duyuyorum, tat alıyorum kısaca yaşıyorum. Mesleğine aşık, çok üst düzey bir doktora denk geldiğim için çok şanslıyım. Çok değerli hocama ve ekibine yaşadığım sürece minnettar olacağım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Keşke o acıları çekerken biri bana Meryem Hocaya git deseydi, bu yorumu aynı acıları çekenlere yol göstermek için yazıyorum, çaresi var zaman kaybetmeyin.
ön...
2015 yılında taş ameliyatı oldum. 50 yaşındayım. Gördüğüm tanıdığım en iyi doktor. Hastalarla empatisi olsun konuşması olsun mükemmel hoca. Her hastanın takibini geçmişini yapıyor ve biliyor. Meslek hayatı olarak öğrencileri de biz hastalarına çok şanslıyız.
fi....
Hakan hocamla ilk kez 2007'de tanıştık, yıllar sonra tekrar kendisine gitme şansım oldu. 2020'de meme kanseri teşhisiyle birlikte başka bir hastanede bu zamana kadar yaptırdığım bütün tedavi tetkiklerimi, ameliyat bilgilerimi tek tek kontrol etti. Güler yüzü, güven veren yaklaşımı, ilgisi, detaylı anlatımları, sakin ve samimi tavrı hiç değişmemiş, içim çok rahat, huzurlu ve mutlu şekilde çıktım muayeneden. Hakan hocam iyi ki varsınız.
u.....
Hakan Bey ile annemin Meme kanseri teşhisinde yollarımız kesişti. İlk teşhis farklı bir hastanede yapılmıştı. Fakat sonuçlar çıkana kadar bizleri korkuttular. Bizlerde bu süreçlerde Hakan bey ile tanıştık. Annemin hasta psikolojisi olarak çok panik bir hasta. Annem ne kadar panik ise Hakan hocam okadar sakin. İlk teşhisi koydu herşeyi bizlere güzelce ve gayet bu normal miş gibi anlattı. Şimdi amelyat sürecindeyiz. Hiç kimseyi kırmayan kapıya gelen hastaları eli boş göndermeyen randevusu olmasa bile yardımcı olan bir hocamız. Böyle değerli hocalarımız ödülü hak ediyorlar.
cü...m
Harika bir insan 1997 de kızımın doktoruydu.Kızımda sol böbrekde reflu vardı idrar böbreğe geri kaçıyodu.uzun tedavi sonrasında sağlığına kavuşdu.Bize cok yardımları oldu.Allah razı olsun.
ha...l
Tuğba Hanım, 2023 Ağustos ayında B-All (lösemi) tanısı ile oğlumu takip etmeye başladı ve 8 ay sonunda tedavimizin hastane yatışlı kısmını tamamladık. Tedavinin idame kısmındayız. Kendisi son derece başarılı, temkinli ve tedbirli bir hekim olmasının yanısıra bir o kadar alçakgönüllü, halden anlayan, hastasının sıhhat ve konforunu her şeyin önünde tutan biridir ki hayret edersiniz devlet hastanesinde böylesi bir yaklaşıma ve en güzeli de tüm hastalarına karşı aynıdır yani adildir. Hastanede uzun süre yatışlı kaldık ancak bu zorlu sürecimizde neredeyse hiç yıpranmadık. Doktorumuz hastalarıyla ilgili her detayı ve gelişmeyi mesai saatleri dışında olsa dahi asistanları vasıtasıyla takip eder ve gerekli müdahaleyi belirler. Her zaman ulaşılabilir ve asla hasta yakınlarını darda bırakmaz, yavrularımızın rahatını ve iyiliğini düşünür. İyi ki bizim doktorumuz olmuş değerli Tuğba Belgemen Özer. Kendisini oğlum da ben de çok seviyoruz
Asuman hanım çok kibar ve hastalarına bir anne şefkatiyle yaklaşıyor. iki yıldır epilepsi alanında kendisinin hastasıyım, doğru tedavi ve ilgilenme konusunda son derece iyi ve ilgili. Asuman hanımdan çok memnunum.
ze...l
Rahim filminden sonra Rahim perdesi diye hastalığım olduğunu öğrendim,kendisi laporoskobi ve histeroskopi ameliyatlarımı yaptı ,minnettarım hocama,inşallah en kısa zamanda da bebiş haberini paylaşırım
fa...a
Hayatımda gördüğüm en muhteşem Dr .Hastası Fazıl Mustafa Akyol prostat kanseri teşhisiyle kemiğe sıçramış halde gittik. Başta bizi diğer gittiğimiz hekimler çok korkuttu ama Dr.Engin bey bizi o kadar rahatlattı ki onun yönlendirdiği tedaviyle şu an iyiyse onun sayesinde.hocam teşhisiniz ve bizi rahatlatmanız bize güç verdi.Osmaniye çok şanslı sizin gibi donanımlı birisinin orada olmasından dolayı.ilk fırsatta İstanbuldan sizi ziyarete geleceğiz.sonsuz sevgiler ve saygılar hocam başarılarınızın devamını diliyoruz
bu...k
2015 yilinda Babamin bobrek ameliyatini yapan cok degerli bir hocamiz. Mütevazı, hastalariyla cok ilgilenen ve alaninda cok basarili bir hocamiz..
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Ürolog, Göz Doktoru, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nefrolog, Patolog, Gastroenterolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Aile Hekimi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kardiyolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Genetik Uzmanı, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Neonatolog, Göğüs Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenteroloji Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Hematolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Androloji Doktoru, Endodontist, Pratisyen Hekim, Nükleer Tıp Doktoru, Romatolog, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Alerjisi Doktoru.
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 465 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Doktor Erkin Caddesi Kadıköy şeklindedir.
Kadıköy bölgesindeki Psikolog klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri