Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya
Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
fr...9
Hocama çok teşekkür ediyorum. 50 yaşımda 12 mart 2013 de şahsıma yapmış olduğu üçlü baypass ameliyatı sayesinde şimdi çok iyiyim. ellerin dert görmesin hocam.
üm...l
Sn Hikmet Selçuk Gedik hocamıza en derin şükranlarımı arz ediyorum.68 yaşindaki anneme üçlü baypas yaptı çok memnunuz .Rabbim razı olsun ve bu gibi doktorlarımızın sayılarını arttırsın inşaallah
Hikmet Selçuk Gedik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hikmet Selçuk Gedik, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Hikmet Selçuk Gedik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu.
Hikmet Selçuk Gedik adresi nerede?Hikmet Selçuk Gedik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hikmet Selçuk Gedik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hikmet Selçuk Gedik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hikmet Selçuk Gedik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hikmet Selçuk Gedik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hikmet Selçuk Gedik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hikmet Selçuk Gedik hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hikmet Selçuk Gedik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları