Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi
Özel Hayat Hastanesi
öz...
Belim ağrıyordu,üşüttüğüm için acilden yönlendirdiler,ağrı kesici yazıp gönderdi,çalışamadığını bildirdiğim halde,sadece bugün rapor yazabilirim diye belirtiyor,bugün dediğimiz zaten gün bitmişti.
Hilal hanımdan bel fıtığım ve menisküs yırtığım için terapi aldım. Tedavim süresince her zaman çok ilgiliydi, ftr ve lazerle ağrı tedavisi gürdüm. Asla geçmeyeceğini düşündüğüm 1 yıla yakın süredir çektiğim ağrılar 1 ay sonunda tamamen geçti. Kendisine ilgisi ve bilgileri için tesekkür eder ve kesinlikle tavsiye ederim. Yakın zamanda hacamat yaptırmayı da düşünüyorum.
mi...r
Hilal hanım hastasını dinlemeyi ona göre tetkik etmeyi başaran iyi bir doktor bence. İyiki gitmişim tavsiye ederim. Candan insancıl sevimli yolu açık olsun dilerim
ni...y
Doktor hanım gayet cana yakın bir insan ama tanı koyma konusunda biraz sıkıntı yaşadık.Hem ben de hem de ailemin bir üyesinde rahatsızlığımıza tanı koymadı.Açıklayıcı bilgi de alamadık.
ay...ı
hilal hanım cana yakın bir doktor yanında kendimi çok rahat hissettim verdiği ilaçların beni iyleştireceğine inanıyorum ve teşekkür ediyorum yakınlarıma tavsiye ederim
Hilal Börekçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Börekçi, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Hilal Börekçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Hilal Börekçi adresi nerede?Hilal Börekçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Börekçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Börekçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hilal Börekçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hilal Börekçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hilal Börekçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Börekçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal Börekçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilal Börekçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hilal Börekçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları