2022 Yılında Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinden Onur Öğrencisi olarak mezun oldu. 2024 yılında Dil ve Konuşma alanında Kapadokya Üniversite'sinde Yüksek Lisansını tamamladı. 2024 yılında Auzef Çocuk Gelişimi Lisans Bölümünü tamamladı. Farklı kurumlarda klinik deneyimlerini sürdürdü. Şimdi Samsun'da uzman dil ve konuşma terapisti olarak Bilimsi Terapi Merkezin'nin kurucularındandır.

Cumhuriyet Mahallesi 38. Sokak No:2/13, Atakum

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Online Danışmanlık +20 daha fazla

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Akıcılık Bozukluğu Terapisi

Konum: Bilimsi Dil Ve Konuşma Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Hilal hocamız dil konusunda bize çok yardımcı oldu eğitime baktığı doğru açı ile hızla yol aldık defter takibi ile diğer hocalarımızla eş zamanlı ilerledik ergoterapi seanslarımız da oldukça verimli geçti

U
Konum: Bilimsi Dil Ve Konuşma Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Sürecimiz gayet iyi geçti ve çok memnun kaldık. Çocuğumuz artık 2 heceli bile olsa cümle kurmaya başladı ve 3 heceli cümlelere başladı. İnşallah daha da iyi olacak. Bu merkezi tercih ettiğimiz için mutluyuz.

K
Konum: Bilimsi Dil Ve Konuşma Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi

Otizim tanısı olan 7 yaşındaki oğluma önce bilimsi terapide ergoterapi seanslarına başladık daha sonra oğlum başka bir kurumda dil konuşma terapisi seansı alıyordu sonrasında Hilal hocanın yaklaşımndan etkilenip dil konuşma alanında da seanslarımıza Hilal hoca terapiye devam etme kararı aldık, zor bir süreç ama çok güzel ilerliyor keşke daha önce tanışmış olsaydık.

Konum: Bilimsi Dil Ve Konuşma Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Hilal hocamızla 4 ay önce tanıştık. Kızım 3 yaşında ama her şeyi parmakla gösterip anlatamayınca ağlayıp çığlık atıyordu. Hilal hocamız kızımı her seansta detaylı olarak gözlemledi. Aklındaki tüm soru işaretlerini anne ve baba olarak bize aktardı ve bizim endişelerimizi anladı. Süreci bize anlatarak güven kazanmamızı sağladı. Şimdiye kadar neler aktardıysa hem kendi çocuğumuz hem de kuruma geleb diper danışanlardaki gelişimleri biz de fark ettik. Kendisi sabırlı ve güler yüzlü birisi. İyi ki yollarımız kesişti, çocuğum çok güzel ilerliyor. Bu sürece başlamayı düşünen tüm ailelere önerimdir.

T

3.5 yaşındaki oğlum için başvurdum. Konuşma geriliği var. 12 seans'tır birlikteyiz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Hiç konuşmuyordu, çekingendi. Şimdi yavaş yavaş kelimeleri çıkarmaya başladı. Hilal Hanım'dan memnunuz. İlgili ve disiplinli bir uzman. Çocuğun neye ihtiyacı varsa ona göre davranıyor.

Y

Konuşma ve yutma terapisi için başvurduk. Seanslar sayesinde verim almaya başladık. Annem yemek yiyemiyordu, artık yiyebiliyor. Hilal Hanım için tüm görüşlerim pozitif. Annem kendisini çok seviyor. Sıcakkanlı ve ilgili bir uzman. Çok memnunuz kendisinden. Herkese tavsiye ederim.

T
Konum: Bilimsi Dil Ve Konuşma Randevu

Hilal hanimla terapi sürecimize başladık ve devam ediyoruz ilgisi alakası disiplinli oluşu sabrı ogluma cok sey kattı. Sadece 2 kelime konusan 3 bucuk yasindaki oglumun kelimeleri gittikce artıyor .

Çok güzeldi, harikaydı. Ben çok memnun kaldım. 4 ay terapi aldık. Götürdüğümde çocuğumun hiçbir kelimesi yoktu bayağı iyi geldi. Çabuk hemen açıldı. Çocuğum hala aklına geliyor Hilal'e götür diyor. Kendisi işinde çok iyiydi.

Hilal Hanım çok iyi bir hoca. Çocukları güzel geliştiriyor. 3-4 aydır çocuğum için terapi alıyoruz. İlk başta teması yoktu iletişim kurmaya çalıştı. Bazı kelimeler çıkıyor getir götür gibi kelimeleri söyleyebiliyor. Sürecimiz güzel ve devam ediyoruz.

Hilal Hanım ile yaklaşık 2 buçuk aydır devam ediyoruz ve şehir dışında olduğumuz için ara verdik ama devam etmeyi planlıyoruz. İlerlemenin güzel olduğunu düşünüyorum. Hilal Hanım ilgili ve güler yüzlü birisi. İlk başlarda kızım ağladığı için tedirgin olmuştum ama sonrasında alıştı. Kendisiyle birlikte oyunlara gidiyorlar. Kızımın konuşma gecikmesi vardı ve 2'li kelimeleri söyleyemiyordu. Şu anda biraz daha iyiyiz ve kendisini seviyor. Kızımın konuşmasında iyi ilerleme kaydettik. Bazı durumlarda agresif olup, ağlayarak ifade ediyordu ve Hilal Hanım beni yönlendirdi. Ben memnunum ve kendisini tavsiye ederim.