Online Danışmanlık +20 daha fazla
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
ga...
Hilal hocamız dil konusunda bize çok yardımcı oldu eğitime baktığı doğru açı ile hızla yol aldık defter takibi ile diğer hocalarımızla eş zamanlı ilerledik ergoterapi seanslarımız da oldukça verimli geçti
u....
Sürecimiz gayet iyi geçti ve çok memnun kaldık. Çocuğumuz artık 2 heceli bile olsa cümle kurmaya başladı ve 3 heceli cümlelere başladı. İnşallah daha da iyi olacak. Bu merkezi tercih ettiğimiz için mutluyuz.
kd...n
Otizim tanısı olan 7 yaşındaki oğluma önce bilimsi terapide ergoterapi seanslarına başladık daha sonra oğlum başka bir kurumda dil konuşma terapisi seansı alıyordu sonrasında Hilal hocanın yaklaşımndan etkilenip dil konuşma alanında da seanslarımıza Hilal hoca terapiye devam etme kararı aldık, zor bir süreç ama çok güzel ilerliyor keşke daha önce tanışmış olsaydık.
si...l
Hilal hocamızla 4 ay önce tanıştık. Kızım 3 yaşında ama her şeyi parmakla gösterip anlatamayınca ağlayıp çığlık atıyordu. Hilal hocamız kızımı her seansta detaylı olarak gözlemledi. Aklındaki tüm soru işaretlerini anne ve baba olarak bize aktardı ve bizim endişelerimizi anladı. Süreci bize anlatarak güven kazanmamızı sağladı. Şimdiye kadar neler aktardıysa hem kendi çocuğumuz hem de kuruma geleb diper danışanlardaki gelişimleri biz de fark ettik. Kendisi sabırlı ve güler yüzlü birisi. İyi ki yollarımız kesişti, çocuğum çok güzel ilerliyor. Bu sürece başlamayı düşünen tüm ailelere önerimdir.
t....)
3.5 yaşındaki oğlum için başvurdum. Konuşma geriliği var. 12 seans'tır birlikteyiz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Hiç konuşmuyordu, çekingendi. Şimdi yavaş yavaş kelimeleri çıkarmaya başladı. Hilal Hanım'dan memnunuz. İlgili ve disiplinli bir uzman. Çocuğun neye ihtiyacı varsa ona göre davranıyor.
y....)
Konuşma ve yutma terapisi için başvurduk. Seanslar sayesinde verim almaya başladık. Annem yemek yiyemiyordu, artık yiyebiliyor. Hilal Hanım için tüm görüşlerim pozitif. Annem kendisini çok seviyor. Sıcakkanlı ve ilgili bir uzman. Çok memnunuz kendisinden. Herkese tavsiye ederim.
tu...
Hilal hanimla terapi sürecimize başladık ve devam ediyoruz ilgisi alakası disiplinli oluşu sabrı ogluma cok sey kattı. Sadece 2 kelime konusan 3 bucuk yasindaki oglumun kelimeleri gittikce artıyor .
s....)
Çok güzeldi, harikaydı. Ben çok memnun kaldım. 4 ay terapi aldık. Götürdüğümde çocuğumun hiçbir kelimesi yoktu bayağı iyi geldi. Çabuk hemen açıldı. Çocuğum hala aklına geliyor Hilal'e götür diyor. Kendisi işinde çok iyiydi.
m....)
Hilal Hanım çok iyi bir hoca. Çocukları güzel geliştiriyor. 3-4 aydır çocuğum için terapi alıyoruz. İlk başta teması yoktu iletişim kurmaya çalıştı. Bazı kelimeler çıkıyor getir götür gibi kelimeleri söyleyebiliyor. Sürecimiz güzel ve devam ediyoruz.
e....)
Hilal Hanım ile yaklaşık 2 buçuk aydır devam ediyoruz ve şehir dışında olduğumuz için ara verdik ama devam etmeyi planlıyoruz. İlerlemenin güzel olduğunu düşünüyorum. Hilal Hanım ilgili ve güler yüzlü birisi. İlk başlarda kızım ağladığı için tedirgin olmuştum ama sonrasında alıştı. Kendisiyle birlikte oyunlara gidiyorlar. Kızımın konuşma gecikmesi vardı ve 2'li kelimeleri söyleyemiyordu. Şu anda biraz daha iyiyiz ve kendisini seviyor. Kızımın konuşmasında iyi ilerleme kaydettik. Bazı durumlarda agresif olup, ağlayarak ifade ediyordu ve Hilal Hanım beni yönlendirdi. Ben memnunum ve kendisini tavsiye ederim.
Hilal Sarıoğlu Takva isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Sarıoğlu Takva, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Hilal Sarıoğlu Takva tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Hilal Sarıoğlu Takva adresi nerede?Hilal Sarıoğlu Takva şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi 38. Sokak No:2/13 Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Sarıoğlu Takva isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Sarıoğlu Takva online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hilal Sarıoğlu Takva isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hilal Sarıoğlu Takva, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hilal Sarıoğlu Takva hangi dilleri konuşuyor?Hilal Sarıoğlu Takva ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hilal Sarıoğlu Takva isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Sarıoğlu Takva tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hilal Sarıoğlu Takva hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Hilal Sarıoğlu Takva hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hilal Sarıoğlu Takva hangi sigortaları kabul ediyor?Hilal Sarıoğlu Takva tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.