ay...n
Çok iyi ve güler yüzlü bir doktor. Benimle ve bebeğimle çok ilgilendi. Kendisinden Allah bir değil bin kere razı olsun. Beni ölümden kurtardı. Baha bey olmasa kim bilir bana ne olurdu. Elleri öpülesi bir insan.
Ayşen Bildiren
mi...r
Ailecek göründüğümüz ve kayın validemi iki kez ameliyat eden ve yedi saat ameliyatla aynı gün yürüyen ilk defa baha hocamda gördüm allah razı olsun hocamdanl
ül...n
Dört dörtlük derler ya! Dr bey öyle bir doktor insan ayrımı yapmadan zengin-fakir, yaşlı-genç demeden hastaları aradığında anında ulasilabilen tedavisini titizlikle sonuna kadar sürdüren bir doktor. .
lü...z
doktorumu çok seviyoruz ailecek 2. ci cocugumdada ona gidicem inşallah herkeze tavsiye ederim doktorumu hoca olmasına rağmen çok alcak gönüllü birisi baha bey
y....e
Dokuz ay boyunca hem tibbi bilgi olarak hem manevi olarak destegi beni inanilmaz memnun etti. Sayesinde guzel bir hamilelik ve dogum yasadim. Allah razi olsun.
e....y
hastaya bu kadar güzel yaklaşarak sıkıntısı ile detaylı bilgi veren moral ve motivasyonunu yükselten ve güven veren bir hekim hele ki fakültede olup hoca olup hastasıyla ilgilen biri görmedim
ha...a
çok iyi bir doktor hem bilgisi 10 puan hem de insanlığı 10 puan herkese tavsiye ederim.
Hilmi Baha Oral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilmi Baha Oral, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Hilmi Baha Oral adresi nerede?Hilmi Baha Oral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğu Kampüsü Çünür Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilmi Baha Oral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilmi Baha Oral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hilmi Baha Oral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilmi Baha Oral bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilmi Baha Oral ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilmi Baha Oral hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Hilmi Baha Oral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.