Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih
Osmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy, İstanbul
a....ç
Baş dönmesi ve boyun ağrısı şikayetleriyle gittim. Karşılıklı empatinin sağlanmadığını düşünüyorum. Memnun kalmadım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
fe...n
1998 yılında siz Sivas ta iken ben de henüz 19 yaşında bir öğrenci iken beni uyutmayan sırt kaslarımdaki sızı icin yaniniza gelmiştim. O güne kadar o kadar çok doktora gittim ki bir türlü iyileşemedim. Sizden Allah razı olsun doktorum. Rahatsızlığın strese bağlı bir kas rahatsızlığı olduğunu söyleyip 6 ay ilaç tedavisi uyguladınız. 6 ayın sonunda Allah a şükür ben iyileştim. Şimdi ise 37 yaşında bir öğretmenim. Geçen hastalıklardan ve doktorlardan konuşurken hiç unutmadığım isminizi zikrettik. Geç de olsa size teşekkür etmek istedim. Teşekkür ederim.
Himmet Dereci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Himmet Dereci, Nöroloji.
Himmet Dereci adresi nerede?Himmet Dereci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. Fatih
- Osmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Himmet Dereci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Himmet Dereci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Himmet Dereci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Himmet Dereci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Himmet Dereci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Himmet Dereci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Himmet Dereci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.