Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanıyım. Meslekten ziyade bir yaşam biçimi olan hekimliğin hassas ve zevkli olduğu kadar üst düzey dikkat gerektiren bir parçasıyla, Çocuklarla ilgileniyorum.

Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı

Apgar Skoru +21 daha fazla

Aşı Takibi

Aşı takvimi

Bebek Takibi ve Aşılar

Nakit, Kredi kartı

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: İzmir Ekol Hastanesi • Çocuk Sağlığı ...daha fazlaVe Hastalıkları Randevusu daha az

Bazı insanları tanımak gerçekten şansa bağlıdır. Hülya hanımın varlığı da bizim bu hayattaki en büyük sansimizdan biri oldu. Kızımın zayıf bagisiklik sebebiyle burun tıkanıklığı ve soğuk algınlığı sürecinde gerek yaklaşımı gerekse uyguladığı yöntem ile şifa bulmamiza öncü olmakta olduğu için doktorumuz adeta ailemizden biri gibi.Teşhis ve tedavi anlamında kesinlikle bu zamana kadar gördüğüm en iyi çocuk doktoru olmakla beraber iletişimi ve çocuklara yaklaşımı harika. Şimdi ikinci çocuğumuzun da doktoru olan Hülya hanımi iyi ki tanımışız.

Telefon numarası doğrulandı

Kızım doğduğu günden beri Hülya hanım ile birlikte ilerliyoruz. Amacımız kızımızın her ay düzenli kontrolü ve oluşabilecek hastalıklarını iyi yönetecek bir doktor bulmaktı. Bu açıdan Hülya hanımla başladık. Ve ilk günden beri tıbbi her alanda her bilgiyi sunup, kızımı her zaman gözlemledi . Kızım Şu an 6 aylık. Her kontrolde her sorduğumuzda detaylandırarak Anlatışı, kızım Beril’le birebir ilgilenişi, kontrol sonrası mesaj yoluyla da sorduğumuz her soruya cevap verişi ve daha birçok yönüyle mesleğini de dört dörtlük yapan bir doktor. Verdiği her bilgiye sonsuz güveniyorum . Fazlası ile donanımlı ve tecrübeli. Bizim açımızdan da çok iyi bir tecrübe oldu. İyiki yolumuz kesişti de kızım böyle bilgili bir doktora denk geldi.

Telefon numarası doğrulandı

2 aylık oğlumu bir cumartesi acile götürmem gerekti arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ekol hastanesine götürdüm. O gün oradaki nöbetçi doktordu Hülya hanım daha odasına girer girmez o güler yüzü ve içtenliğine hayran kaldık. Oğlumuzla o kadar güzel ilgilendiki o günden sonra başka bir doktora dahi gitmek istemedik. Oğlumun göbek fıtığı var ve ilk çocuğumuz olduğu için çok endişeliydik sayesinde süreci o kadar sakin ve rahat yönettik. İyiki o gün Hülya hanım ile yollarımız kesişmiş bilgisi ve tecrübesini anlatmaya kelimeler bile yetmez telefon ile sürekli ulaşıyor olabilmemiz en büyük nimet. Şuanda oğlum 16 aylık ve bu zamana kadar süreci kolay geçirebildiysem en büyük şansım Hülya hanım oldu kendisi iyiki var ve umarım hayatta her zaman çok çok daha başarılı olur

Telefon numarası doğrulandı

İkiz bebeklerimin doğduğundan beri hekimi Hülya Hanımdır. İlk günden bu yana gerek ilgisi ve güleryüzü, gerekse oğlum dizanteri virüsü kaptığında koyduğu teşhisler açısından kendisinden oldukça memnunuz. Gereksiz yere tahliller yapıp çocuğu yoran bir hekim olmadı hiçbir zaman ve hep bir anne yaklaşımıyla yaklaştı çocuklarımıza ki bu bence çok önemli bir nokta. Bir hekimin, sorduğunuz soruları mümkün olan en kısa sürede cevaplaması konusu da bence en mühim noktalardan. Hülya Hanım bu konuda da çok iyi bir hekim. Kendisini ailecek çok ama çok seviyoruzherkese de öneririm

Telefon numarası doğrulandı

Benim iki oğlumun da doktoru.(3,8 yaşında)cok iyi bir hekim ve çok iyi bir insan.empati kurar cocuklarim iletişimi iyi.onlar da çok seviyor mutlu çıkıyorlar muayeneden.Buyuk oğlumun geniz eti sorunu ve alerjisi vardı uzun süren tedavi sonucunda artık iyiyiz.kucuk oğlum da zatürre atlattı verdiği ilaçlar ve kontrollerle iyiyiz.tum annelere tavsiye ediyorum çok iyi bir hekim.

Telefon numarası doğrulandı

Hülya Hanımı bir arkadaşım tavsiye etmişti. Kızım sürekli hasta oluyor, bir türlü iyileşemiyordu. meğer alerjisi varmış onu buldu ve onun üzerine çalıştı hep, uygun tedavilerle şuan kızım çok iyi. samimi, içten, çok sıcakkanlı birisi. biz hep antibiyotikler kullanıyorduk, şimdi uyguladığı nokta atışı tedaviyle antibiyotik kullanmıyoruz. kendisi muayene ederken resmen röntgen çekiyor. Keşke kızımın bebekliğinden itibaren tanışsaydık. İlgili, bilgili, samimi ve sabırlı birisi. çok memnunuz

Konum: İzmir Ekol Hastanesi • Bebek Takibi ...daha fazlave Aşılar daha az

Doğum yaptığım hastanede Hülya Hanım ile yollarımız kesişti. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Hülya Hanım'a randevu aldım ve hep kendisiyle devam ettik. Kendisi çok tatlı, çok bilgili ve hastaları ile çok ilgili bir doktor. Randevu süreci boyunca önce bizi dinliyor, sonra detaylıca muayene ediyor, muayene ederken oğlumla oyunlar oynuyor:) sonra tek tek görüşlerini bizlere aktarıyor. Herhangi bir sorunumuzda mesajlarımıza elinden geldiğince hızlı ve etkili dönüşler yapıyor. Herkese tavsiye ettiğim çok iyi bir doktor. Yenidoğan takibimiz bitti. Artık bebek sağlığı ve aşıları takibimiz için oğlumla her zaman Hülya Hanım'a devam:)

Ö
Telefon numarası doğrulandı

Oğlumun Hülyası :) Yaklaşık 2 yıldır gidiyoruz. 3. Doktorumuz ve oğlum kesinlikle başka birine gitmek istemiyor :) Alerjik olduğunu kollarındaki döküntülerden anladı ve hemen alerji tedavisine başladık. Hiçbir zaman ilk olarak antibiyotiğe yönelmedi. Yapmamız gereken bütün rutinleri yazarak anlatıp veriyor ve böylece tedavi sürecini daha verimli geçiriyoruz.Ve her mesajımıza içtenlikle dönmesi cabası:) Seni çok seviyoruz Hülyamız. Yollarımız iyi ki kesilmiş:))

Konum: İzmir Ekol Hastanesi • Sağlam Çocuk Taki...daha fazlabi ve Aşı daha az

Oğlum şu an 4 yaşında. 2 aylıktan beri doktor Hülya hanımın kontrolündeyiz. Oğlum 2 aylıkken doğuştan göbeğinde bi sıkıntısı vardı o güne kadar haberimiz yoktu Hülya hocam fark etti ve bizi çok güzel yönlendirdi. Tedavimizi takip etti. O günden sonra da kendisiyle devam ettik. En ufak bi rahatsızlıkta özenle iletişim kurdu bizimle. Kendisi çok iyi bi doktor ama doktorluğunun dışında çok iyi ve yol gösterici bir insan. İyi ki kesişmiş yollarımız. İyi ki bizim doktorumuz.

C
Telefon numarası doğrulandı

Doktorumuz rutin kontrollerde çok ilgili ve bilgilendirici. Hastasını ve geçmişini asla unutmuyor. Acil durumlarda yazdığımızda çok hızlı dönüş sağlıyor. İlk 3 ayda Hülya Hanım ile tanışana kadar 5 farklı doktor değiştirmiş bir aile olarak, 3 Aylıkken bulduğumuz ve şuan 14aylık olan bebeğimizi güvenle götürdüğümüz doktorumuzu çok seviyoruz.