Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Bahçelievler, 3007. Sk. No:23, Denizli
Denizli Özel Sağlık Hastanesi
c....
Çok iyi bir doktor. Oğlum şuan 5 yaşında. Bugüne kadar takibini hep Hürrem bey yaptı. Her sorumuza detaylı cevaplar vermesinden, ilgisinden ve alakasından dolayı teşekkür ederiz.
ka...̇
02/10/2012 ilk kızıma Doğum yaptım arkadaş tavsiyesi ile yeni doğan takibi için Hürrem beyi istedim o kadar ilgili bir doktordu ki 02/10/2018 de ikinci kızım için de Hürrem beyi tercih ettim yıllardır vazgeçilmezimiz oldu
gü...ş
çok süper bı doktor cok memnunum
di...n
küçük doğan bebekler konusunda onun üzerine tanımıyorum yani prematüre bebekler.yani ne diyim iyiki varsınız siz süper bir doktorsnuz.
ye...a
çok sıcak kanlı ilgi alaka süper :)
de...t
32.haft.oldu bebeğim 1 ay yeni doğan servisinde kaldı sizde doktorumuzdunuz teşekkür ederim dokt.bey hemşireleriniz ve sizin ilğinizden 9.ayında şu anda oğlum...burhan efe
gü...n
Gerçekten iyi bir doktor....
mu...n
çocuğum doğduğunda kontrol için geldiğinde tanıştık iyiki tanışmışız,şu an oğlum 6 yaşında hala hürrem beye gidiyoruz.ilgisi takipciliği çok iyi her tedavisinden sonuç aldık.güler yüzlü cocukla iletişimi çok iyi arkadaşlarımada öneriyorum ve bir çok insanda gönderdim.onlarda çok memnun,iyiki gitmişiz diyorlar teşekkürler hürrem bey.demekki bizimle alakalı değil,sizin doktorluk anlayışınızla ve terbiyenizle alakalıymış.gönderdiğim herkes memnun.
Hürrem Uslu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hürrem Uslu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Hürrem Uslu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
Hürrem Uslu adresi nerede?Hürrem Uslu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler, 3007. Sk. No:23 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hürrem Uslu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hürrem Uslu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hürrem Uslu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hürrem Uslu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hürrem Uslu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hürrem Uslu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hürrem Uslu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hürrem Uslu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hürrem Uslu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hürrem Uslu hangi sigortaları kabul ediyor?Hürrem Uslu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla