Nöroloji Randevusu
MS Tedavisi
Nöropsikolojik Hasta Takibi
Parkinson Takibi
z....ö
Merhaba ağır bi yüz felçi geçiriyordum ta ki Hüseyin hocamla karşılaşana kadar hocamın uyguladığı ilaç tedavi leriyle kısa sürede iyileştim kendisine minnettarım
se...n
Hüseyin bey ile yollarımız kesistiginden beri vur doktor olarak rahatsızlığının bana getirdiği tüm olumsuzlukları beraber astij tedavim icin en doğru ilac kullanımını beraber belirledik kendisi doktorum oldugu icun cok mutluyum beni het zaman en doğru şekilde daha iyi nasıl olacağım halkında yönlendirdi ms rahatsızlığından muzdarip herkes gönül rahatlığıyla doktor beyi tercih edebilir
m....p
Hüseyin beyden çok memnunum.nezaman gitsem çok ilgilenir.migren şikayetim vardı.caresini buldu.cok ilgili Ve dinleyen bir doktor.
mh...a
Uzun yıllar yatalak olan, felc geciren Babamın gerek hastanede yattığı sürelerde tahlil sonuçlarını takip ve kontrol etmesi gerekse evdeki durumu ile ilgili desteklerini esirgemeyen doktorumuz sayın Hüseyin Büyükgöl den memnun kaldik.. ayrica doktorumuz her muayenede ve hastalık süreçlerinde nazik ve kibar davrandilar.
Alkan ailesi
Baş ağrısı şikayetiyle gittim. Gayet güzel bir muayene ve detaylı MR kontrolünden sonra yapılacak tedaviyi ve süreci anlattı.. tedavi ve hastaya ilgili yaklaşımından dolayı memnunum.. Allah razı olsun.. kendisine teşekkür ediyorum.
ha...a
Arkadaşımin tavsiye üzerine geldim kayinpederimde alzahemer var görüşleri ve konuşması için hocama cok teşekkür ederim çok ilgiliydi
em...e
Öncelikle çok mütevazı ve cana yakın sizi dinletip anlayan birisi. Konya da baş agrım için çok yer gezdım prof.dr. lara kadar küme tipi baş agrısı oldugumu çözen ve teşhisi koyan ilk kişidir. Gerekli ilaç tedavisi uygulayarak durumun izahı yapmış bulunmaktadır . Kendısıne teşekkür ederım tekrar.
e....e
Ailemizin doktoru öncelikle babami beyin kanamasından sonra detayli ilgilenme ve tedavi ile çok iyi bir şekilde yardımcı oldu sonra kendim, annem olmak üzere hepimiz ile yakından ilgilendi Allah razı olsun.
k.....
Doktor beye geçmeyen baş ağrısı ayaklarda yanma ve uyuşma şikayetiyle gittim.ilgili ve dinleyen biriydi.tedavisi gerçekten işe yaradı.kendisine istediğim zaman ulaşabiliyorum ve yardımcı oluyo.tesekkur ederim
f.....
Hüseyin Bey için ailemizin hekimi diyebilirim.baş ağrısı şikayetim vardı.ellerde bacaklarda uyuşma vardı. Muayene sırasındaki yaklaşımları,hem muayene hemde yatış sürecinde gece gündüz demeden göstermiş olduğu ilgisi,tedavi süreci hakkında bilgilendirmesi,ihtiyaç anında ulaşılabilmesi ve en önemlisi tedavisinin sonuç vermesi açısından süper bir hekim. Yıllardır kendisinden çok memnunum.
Hüseyin Büyükgöl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Büyükgöl, Nöroloji. Size Hüseyin Büyükgöl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu, MS Takibi, MS Tedavisi, Parkinson Takibi, Epilepsi Tedavisi, Baş Ağrısı Değerlendirme, Baş Dönmesi Değerlendirmesi, Baş Ağrısı Tedavisi.
Hüseyin Büyükgöl adresi nerede?Hüseyin Büyükgöl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Büyükgöl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Büyükgöl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Büyükgöl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Büyükgöl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Büyükgöl hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Büyükgöl ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Büyükgöl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Büyükgöl tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Büyükgöl hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Hüseyin Büyükgöl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Büyükgöl hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Büyükgöl, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hüseyin Büyükgöl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Nörologlar