2000 Evler Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı No:3/B Osmanbey Apartmanı C Blok, Seyhan
nu...r
Pandemi sürecini ve sınav sürecini bir arada yaşayınca şiddetli kas ağrılarım başladı, bu konuda yardım almak için öncelikle fizik tedavi uzmanına gittim ordaki doktor da beni psikiyatriste yönlendirince Hüseyin Bey'le tanıştım. Hüseyin Bey en fazla üç dk içerde tutuyordu o yüzden sadece ilaç yazdırmak için gidiyordum genel olarak pek konuşmadık bu süreçte. Tedavi 8 ay sürdü sınavdan hemen sonra bırakma kararı aldık. Telefonda ilacı bırakma sürecinde yaşadığım zorluklardan bahsettim, mesaj attım görüldü yaptı. Genel olarak pek memnun kalmadım maalesef.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ay...t
Ben hüseyin salman hocamla 2012 yılında tanıştım adres değişikliğinden dolayi 2 aydır kendisine ulaşamıyordum ve gittiğim diğer psikiyatrist in ilaçları beni daha kötü yaptı bugün tekrar buldum görüştüm inanin verdiği ilaç koyduğu teşhis harika dün ku ben ile bugün ki beni görseniz taniyamazsiniz kendisine çok teşekkür ederim. Tüm hastalara allah acil şifalar versin....
Not turkmenbaşı tip merkezin de bulabilirsiniz hocami.
me...t
Hastalığıma ilk günden doğru teşhis ve tedavi koyarak beni iyileştiren bambaşka bir insan yapan sayın Hüseyin Salman Hocama sonsuz teşekkürler. Gerçekten çok ilgili ve işini iyi yapan bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
ra...ğ
size şimdiden çok teşekkür ederim hocam şu ana kadar bana göstermiş oldugunuz tedavi amaclı ilaçalar ve yakın ilginizden dolayı Allah razı olsun ve arkadaşlarımada sizi tavsiye ediyorum
gü...t
hocam ilk teshis ikatıp tedavime başladıgında 5 yıl çokrahat geçirdim hiç rahatsızlanmadım çok teşekkür ediyorum dogru teşhiz ve tedavinin önemini birkez daha anladım hüseyin hocamla ssk da tanışmıştık o zaman o hastanede çalışıyordu meslek hayatında ve yaşamında başarılar dilerim allaha amanet olsun
Hüseyin Salman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Salman, Psikiyatri.
Hüseyin Salman adresi nerede?Hüseyin Salman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2000 Evler Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı No:3/B Osmanbey Apartmanı C Blok Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Salman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Salman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Salman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Salman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Salman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Salman hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hüseyin Salman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler