al...k
Hüseyin Hocama 2022 yılında Smile Lazer ameliyatı oldum. Ameliyat öncesinde, ameliyat esnasında ve sonrasında çok ilgi ve alakalıydı. Kendisi gördüğüm en iyi göz doktoru. 9 derece miyoptum, sıfırlandı. 3 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Göndermiş olduğum herkes aynı memnuniyetle ayrılıyor. Her sene kontrollerime gidiyorum, aynı ilgi ve alakayla karşılıyor.
me...i
Doktor beyle 2021 yılının Eylül ayında smile lazer uygulaması yaptırırken tanıştım. Lazer operasyonundan memnun kalınca göz kapağı ameliyatı için de görüştük ve Haziran 2022'de operasyon gerçekleşti. 35 yaşındayım ve göz kapağı ameliyatı beklediğim gibi olmadı. İzlerim göz kapağı çizgisinin üstünde kaldı ve asimetrik bir görüntü oluştu. 6 ay sonra 2. kez ameliyat oldum nispeten düzgün oldu ama hem iyileşme süreci hem de 2. ameliyat olması sebebiyle izlerim görünür yerde kaldı ve göz kapaklarım tam kapanmadığı için gözüm açık uyuyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Doktor bey 1,5 ay önce Gebze Merkez Prime Hastanesinde iki gözüme de akıllı lens ameliyatı yaptı. Ameliyat öncesi her konuda detaylı bilgilendirdi. Çok hoşgörülü ve sıcak davrandı. Ameliyat sırasında çok iyi yönlendirdi, ben de talimatlarını dinledim. Bu sebeple çok kısa ve kolay geçti. 15 dk gibi kısa bir sürede ameliyatı bitirdi. Birkaç gün içinde görüşüm netleşti. Çok memnun kaldım. Tanışmamızdan son kontrole kadar geçen bütün süreçte hep ilgiliydi. Hastane hizmeti de çok kaliteliydi. Her şey için çok minnettarım çok teşekkürlerimi iletiyorum. Ellerinize sağlık hocam.
m....e
Hüseyin Bey’e Darıca’da göz kontrolü için gittim. Oldukça ilgili ve güler yüzlüydü. Hastaneden mutlu ayrıldım. Tavsiye ederim.
Hüseyin Simavlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Simavlı, Göz Hastalıkları.
Hüseyin Simavlı adresi nerede?Hüseyin Simavlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Simavlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Simavlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Simavlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Simavlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Simavlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Simavlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hüseyin Simavlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları