Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

memnun kalmadım tavsiye etmiyorum bana göz nakline kadar gider tek gözünde hastalık var diğerinde yok acil ameliyat ömür boyu gözlük takımam gerekebileceğini söyledi Başka doktora gittim iki gözümde de varmış hastalık bu arada tekte değil ilerlememiş gözlükten de kurtuldum hastalığımda durdu derecemde sıfırlandı. Tavsiye etmiyorum ümit hocayı.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Konum: Ankara Kudret Göz Hastanesi Diğer

2019 yazında iLasik ameliyatını gerçekleştiren hocamdır kendisi. Sene 2023 ve net bir biçimde görmeye devam ediyorum, numaram ufak değişiklikler dışında değişmedi. Emeğinize sağlık, selam olsun.

O
Konum: Ankara Kudret Göz Hastanesi Diğer

2021 Mart ayında ilk kez miyop tedavisi için lazer ameliyata uygun olup olmadığımı anlamak için kendisine muayene oldum. Bir çok cihazla gözlerime bakıldı, kendisi de ayrıca muayene edip baktı. Bana her türlü ameliyata gözümün uygun olduğunu hemen ameliyat olabileceğimi söyledi. Tüm sorularımı yanıtladı ve zaman ayırdı. 1 hafta sonra başka hastaneye gittiğimde sol gözümde iki tane retina yırtığı görüldü. Bu şekilde ameliyat olmamın sakıncalı olduğunu, retina yırtığı ile lazer operasyon geçirirsem göz kaybına kadar varabilecek sonuçları olduğunu diğer doktor söyledi. Ayrıca retina yırtılmasını hiç vakit kaybetmeden yaptırmam için beni uyardı.
Retina yırtığını görmeden lazer tedavi yapılacağını söylediği için hiç memnun kalmadım, tavsiye etmem.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Profili düzenle veya yönet