Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi

İsmet İnönü Cad.Oyman Apt. No:27 Hoşnudiye Mah. K2 D4, Eskişehir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

J
Konum: Hüseyin Ünlü Muayenehanesi Diğer

Hastayı dikkatle dinleyen ve doğru yönde teşhis koyabilen biri. Anksiyete sorunum sayesinde kayboldu.

Y

annem rahatsızlandıgında özel muayenehanesi vardı oraya gidiyorduk annemi iyilestirebilen tek doktordur sagolsun Allah istedigi her seyi nasip etsin herkesede tavsiye ederiz

hocam sayenizde eşim iyileşiyor.teşekkürler.ben emirdağda yaşıyorum.hastamı 7 sene afyona götürdüm özel bir hastaneye oradaki doktor resmen kobay olarak 5 tane hapı kullandırdı.Hocam sapolsun 1 hapla hastamızın rahatsızlığını %80 bitirdi ufak tefek sıkıntıları kaldı. herkese tavsiye ederim .en kısa zaman da ziyaret etmek istiyorum hocamı. Hürmetler.

şu zamana kadar gittiğim psikiyatristlerden en iyisi ve en tecrübeli görüneniydi. gerçekten çok anlayışlı insana umut veren güleryüzlü bi insan, onunla konustuktan sonra bugün uzun bi aradan sonra kendimi daha iyi hissettim. Tedavi için verdiği ve ilaçları doz ayarlamalarını uygulayacagım. doktorlara her zaman güvenebilen biri değilim, yeteri kadar umursamadıklarını düşündügüm cok oldu; ama hüseyin bey'e çok güvendim.

Psikiyatri ilaçlarına ve tedavisine hayatı boyunca mesafeli durmaya çalışan,sorunların üstesinden tek başına gelinebileceğine inanan bir insan olarak;bu fikrimde ne kadar yanıldığımı doktorum Sayın Hüseyin Ünlü sayesinde anlamış bulunmaktayım.Uyguladığı tedavi sayesinde yeniden doğmuş gibiyim.Allah razı olsun.Sıkıntımı tam olarak anlatamamış olmama rağmen, tecrübesi ile teşhisi derhal koyan ve kişiye göre en uygun ilacı veren mükemmel bir doktor,harika bir insandır.Ellerinden öpüyorum Hüseyin abicim,saygılarımla.Selda

Ü

konusunda son derece tecrübeli ve başarılıdır

Profili düzenle veya yönet