Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı
j.....
Hastayı dikkatle dinleyen ve doğru yönde teşhis koyabilen biri. Anksiyete sorunum sayesinde kayboldu.
ya...n
annem rahatsızlandıgında özel muayenehanesi vardı oraya gidiyorduk annemi iyilestirebilen tek doktordur sagolsun Allah istedigi her seyi nasip etsin herkesede tavsiye ederiz
ba...)
hocam sayenizde eşim iyileşiyor.teşekkürler.ben emirdağda yaşıyorum.hastamı 7 sene afyona götürdüm özel bir hastaneye oradaki doktor resmen kobay olarak 5 tane hapı kullandırdı.Hocam sapolsun 1 hapla hastamızın rahatsızlığını %80 bitirdi ufak tefek sıkıntıları kaldı. herkese tavsiye ederim .en kısa zaman da ziyaret etmek istiyorum hocamı. Hürmetler.
ay...a
şu zamana kadar gittiğim psikiyatristlerden en iyisi ve en tecrübeli görüneniydi. gerçekten çok anlayışlı insana umut veren güleryüzlü bi insan, onunla konustuktan sonra bugün uzun bi aradan sonra kendimi daha iyi hissettim. Tedavi için verdiği ve ilaçları doz ayarlamalarını uygulayacagım. doktorlara her zaman güvenebilen biri değilim, yeteri kadar umursamadıklarını düşündügüm cok oldu; ama hüseyin bey'e çok güvendim.
se...a
Psikiyatri ilaçlarına ve tedavisine hayatı boyunca mesafeli durmaya çalışan,sorunların üstesinden tek başına gelinebileceğine inanan bir insan olarak;bu fikrimde ne kadar yanıldığımı doktorum Sayın Hüseyin Ünlü sayesinde anlamış bulunmaktayım.Uyguladığı tedavi sayesinde yeniden doğmuş gibiyim.Allah razı olsun.Sıkıntımı tam olarak anlatamamış olmama rağmen, tecrübesi ile teşhisi derhal koyan ve kişiye göre en uygun ilacı veren mükemmel bir doktor,harika bir insandır.Ellerinden öpüyorum Hüseyin abicim,saygılarımla.Selda
ül...r
konusunda son derece tecrübeli ve başarılıdır
Hüseyin Ünlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Ünlü, Psikiyatri.
Hüseyin Ünlü adresi nerede?Hüseyin Ünlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1 Tepebaşı
- İsmet İnönü Cad.Oyman Apt. No:27 Hoşnudiye Mah. K2 D4 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Ünlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Ünlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Ünlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Ünlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Ünlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Ünlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hüseyin Ünlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler