Futbollardan. Fonksiyonel Estetik Cerrahi . Endoskopik Sinüs Cerrahisi
Benign Pozisyonel Paroksismal Vertigo Hastalarının manevra epley ile tedavisi .
Timpanoplasti kulak zarı ameliyatları
Geniz eti bademcik ameliyatları
Tükrük bezi ameliyatları
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
t.....
Mükemmel bir insan o kadar kibar ve iyi bir doktor ki iletişimi bize olan yaklaşımı çok iyi burun ameliyatımı yaptı hem artık çok iyi nefes alabiliyorum hemde mükemmel bir burnu sahip olmamı sağladı kesinlikle tavsiye ederim .
hü...r
Harika bir hekim gerçekten Hüseyin hocam kesinlikle işinin ehli bir insan. Annemin yıllardır çözülemeyen kulak ağrısına 10 dakikada tanı koydu. Benim de burun ameliyatımı yaptı. Gözü kapalı tercih edilesi bir hekim, harika naif bir insan. Çok teşekkürler.
i̇....
Burnumdan nefes almada yıllardır problem yaşıyordum ameliyat oldum ve çok mutluyum. Artık nefes alabiliyorum üstüne üstlük çok da güzel bir burnum var. Bir abi gibi çok güzel ilgilendi. Allah razı olsun.
Hüseyin Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Yıldız, Kulak Burun Boğaz. Size Hüseyin Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu.
Hüseyin Yıldız adresi nerede?Hüseyin Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yetmiş Evler Mahallesi 2919. Sokak No:2 Bucak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hüseyin Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.