Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Temporal Lop Rezeksiyonu
Özel Akademi Meram Hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Vasküler Cerrahi
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Özel Akademi Meram Hastanesi
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
X-Ray
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
ü....s
Dr. Hüsnü Beyi yıllardan beridir tanıyorum ve kedisine son derece güveniyorum daha öncesinden annemi ameliyat etmişti ve tedavi konusunda gayet başarılı ve güven veren bir insan kendisine ne kadar takdir etsem azdır.yine geçen hafta babam ağaçtan düştüğü için omurgasında kırık oldu ve terkardan Dr. Hüsnü Bey'e geldik ve yine sorunsuz olarak bizlere her konuda yardımcı oldu ve ameliyat da gayet başarılı geçti .kendisine MİNNETTARIZ
ey...n
Bayramdan sonra bel fitigimin patlamasi sonucu aci icinde gittim.Gerekli islemleri yapip acil ameliyat oldum.Kendisinden hastane personelinden cok memnun kaldim.Hastane olduk a temiz yemekleri guzeldi.
şe...
Eşimin boyun fıtığı rahatsızlığı sebebiyle Sayın Hocam'a müracaat ettik. Kibar ve anlayışlı bir beyefendi. Kendisinden memnunuz. Her şey için Minnettarız.
Kolumda ağrı ve uyuşmaya gittim aynı gün içinde ameliyat yaparak beni rahatlattı güler yüzlü açıklamalarıyla tatmin eden bir doktor herkese öneririm Konyamiz için bir değer.
re...n
Mrb ben boyun fitigi olan bir hastasıyım Dr Hüsnü beyin. Diyarbakirda çalışırken boyun ve bel ağrısı nedeniyle diyarbakirda özel bir hastaneye gittim. Orada mr sonrası boynumda 2 adet fitigin olduğu ve acilen alınması gerektiğini söylediler. Gerçekten ağrıdan duramıyordum bu sürecin acil ameliyat olamma gerekiyordu bende konya da ikamet ettiğim için konya da Dr araştırdım o ara Hüsnü hocamla tanıştim. Iyiki onunla tanistim. Diyarbakirdan geldiğim gün Hüsnü beye gittim ve ağrılardan duramiyordum ilgi alakası görüşleri sonrası ameliyat olmayı kabul ettim .aynı gün ameliyat oldum . Simdi çok şükür çok iyiyim yaklaşık 3 ay oldu biraz beklememin nedeni tam olarak tedavi ve sonrası için de buradan tekrar Hüsnü hocama tsk ederim hersey için. Benim gibi olan hastalar için düşünmeden fikirlerine güvenebilirsin gönül rahatlığıyla gidebilirler.
d....d
On yıldır bel fıtığımdan çok rahatsızdım.İki ay önce dayanılmaz bacak ağrısıyla çaldım doktorumuzun kapısını. Artık bel ağrım geçmiş tamamen korkunç bir bacak ağrısına dönmüştü. Mr sonucuma bakınca fıtığımın patladığını ve acil ameliyat olmam gerektiğini gördük. Tüm korku ve endişelerime rağmen daha ameliyattan çıktığımda tüm kabusum bitmişti. Ufak tefek ağrılar dışında ertesi gün ayaktaydım. Sevgili doktorumun tecrübesi ve ilgisi sayesinde hayat kalitem inanılmaz arttı. Tüm emekleri için kendisine sonsuz şükranlarımı sunuyorum ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Emeğinize sağlık Sayın Hocam
z.....
Eşim uzun süren bel ağrısı çekiyordu. Artık ağrıdan doğrulamaz hale gelmişti, 10 gün boyunca aciller de artık narkotik serumlarla ağrısı dindiriliyordu fakat kasılmaları daha da artmıştı, yine bir devlet hastanesinde ki radyoloji uzmanının önerisiyle Hüsnü hocama gittik Allah razı olsun kendinden cumartesi günü olmasına rağmen acil bel fıtığı mikro cerrahi ameliyatını yaptı. Fıtıkta kanallara kayma olmuş geciktirdiğimiz takdir de felç kalabileceğini söyledi ve ameliyatı gerçekleştirdi. Akşam 7 den sonra ameliyatını gelip yaptı Hüsnü hocamdan ki Allah razı olsun öyle güzel çıktı ki ameliyattan ben bu kadar rahat süreceğini tahmin edememiştim. Şimdi 20 gün oldu iyileşme sürecin de eşim, biz çok memnun kaldık hocamdan hiç bir tereddüttüm olmadan kendisini herkese tavsiye ederim.
ş.....
Hocamızı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz kendisini uzun yıllardır tanıyoruz ailemizden çoğu kişi kendisine ameliyat oldu ve çok memnun bende acil bi şekilde gittiğim hastanede kendisine telefondan ulaştık ve tek bir aramasıyla bütün tedaviler başladı gece olmasına rağmen tüm içtenliğiyle bizimle ilgilendi ve o gece hastaneye yatışım yapıldı sabahta erkenden ameliyata aldı hoca beni daha sonra operasyon bitikten sonra da yanıma geldi ve yine çok samimi şekilde konuştu bel fıtığı ameliyatı geçirdim omurilikte kist oluşmuş hocamız onu da aldı su anda ameliyat olalı 9 gün oldu gün geçtikçe daha da iyi oluyorum hocamızdan Allah razı olsun.
y.....
Ben Hüsnü Bey'den çok memnunum. 2 ay oldu ameliyat olalı, ameliyatımla alakalı hiçbir sıkıntı yaşamadım.1 hafta içerisinde ayağa kalktım.Bel fıtığı ameliyatı oldum, sağ tarafımda 2 tane vardı.Çok zorluyordu, ayağımı bile oynatamıyordum.Şu anda çok şükür iyiyim.Kendi işimi kendim halledebiliyorum.
v.....
Hüsnü hocamdan çok memnunum.Hijyen, tertip, sağlık sorunlarına çözüm,tedavi anlayışı olarak dört dörtlük bir doktor.Çok saygı gösterdiğim bir kurum.Kendisine müteşekkirim, sonsuz saygılarımı iletiyorum emeği için.Doktorluk olarak bu mesleğinde başarılar diliyor ve saygılarımı sunuyorum.
Hüsnü Terman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüsnü Terman, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Hüsnü Terman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Normal Randevu, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Hüsnü Terman adresi nerede?Hüsnü Terman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alavardı Mahallesi.Beyşehir Cad.No:181 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüsnü Terman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüsnü Terman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüsnü Terman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüsnü Terman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüsnü Terman hangi dilleri konuşuyor?Hüsnü Terman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüsnü Terman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüsnü Terman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüsnü Terman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüsnü Terman hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Hüsnü Terman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüsnü Terman hangi sigortaları kabul ediyor?Hüsnü Terman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Meram bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları