Uzm. Dr.
Subkütan Enjeksiyon
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
se...z
Çok kıymetli Hüsnü Yılmaz hocamla, Kasım 2022 de yollarımız kesişti. Çevremde metnini duymuştum. Şekerim yüksekti, randevu alıp gittim. Hocam beni görür görmez " ne bu halin" dedi. Üstelik maske vardı yüzümde. Önce tansiyonumu ölçtü. 20 çıktı. Öncelikle ,her gun ölçüp bildirmemi sagladi ve tansiyonumu dengeledi.Sonrasinda devam eden bir çok tetkik neticesinde Cushing sendromu tanısı koydu. Gerceklesen ameliyat sonucu sağlığıma kavustum. Gecikmis bir vak a idi ve kimse teshis koyamamiştı .Mükemmel bir insan ve doktor. Hayatımı borçluyum. Minnettarım. Saygılarımla.
e....ö
Doktor Bey ile gebelik döneminde gelişen hipotiroidi sebebiyle tanıştım. Kendisi çok ilgili,işini severekyapan, pozitif enerjisi ile sizi rahatlatan bir doktor. Gebelik sonrasında da düzenli olarak kendisi hastalığımı takip etti. Mesai saati dışında bile sorularıma kibarlıkla cevap verdi.
e....
Haşimato rahatsızlığım için kendisine muayene oluyorum kesinlikle işinde mükemmel bir doktor detaylı anlatım , tedavi sürecinde hastaya destek olması açısından çok çok iyi.
tu...a
Hüsnü Bey kısaca ailemizin doktorudur. Başka bir hastanede gittiğim Endokrin doktorunun ayrılması sebebiyle tesadüfen Hüsnü Bey'in çalıştığı hastaneye gittim ve kendisi ile tanıştım. Haşimato hastalığım vardı ve sürekli kontrole gitmem gerekiyordu. Daha önce bana karmaşık olarak anlatılan tüm detayları o kadar güzel izah etti ki hastalığı daha kolay anlamama ve hayatımı ona göre planlamama yardımcı oldu. Daha sonra hangi doktora gideceğimden emin olmadığım durumda ise yanına gidip beni yönlendirmesini rica ettiğimde bile resmen elimden tutup kapı kapı gezdirmişliği vardır. İşini severek gönülden yapan bir doktor. Boş vakti olsa da biraz daha sohbet etme fırsatımız olsa diye gözünün içine baktığımız bilgisine ve tecrübesine güvendiğimiz biricik doktorumuzdur.
Uzm. Dr. Hüsnü Yılmaz'ı internet üzerinden araştırarak ziyaret ettim. Tiroid hormonumun kan tahlilinde yüksek çıkması sebebi ile başka bir doktorum yurt dışına dönmeden önce bir Endokrinoloji uzmanına da görünmemi tavsiye etmişti. Kendisi oldukça sıcakkanlı, sorduğunuz soruları sabır ile cevaplayan ilgili bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederim. Kafamda hiçbir soru işareti kalmadı. Düşündüğüm gibi bir tiroid yetmezliğinin söz konusu olmadığını öğrendim ve iyot eksikliğinden kaynaklanan bu durumu kontrol altına almak için ilaç tedavisine ve iyot takviyesine başladı. Kesinlikle tavsiye ediyorum, çok teşekkür ederim kendisine tekrar. Gizem Ç.
Doktor Bey ile tesadüfen çıkan kategori 4 tiroid nodülü ve acilen alınan biyopsi ile tanıştım. Akşam geç vakitte çıkan kan sonucumu yorumlayan ve ben sormadan bana biyopsi sonucumu bildiren benim gibi heyecanlı hastalara empati ile yaklaşan doktoruma teşekkür ediyorum.
ve...
Yanına şeker hastalığı şikayetiyle gitim son derece kibar empati düzeyi yüksek tedavi sürecinin her safasında yanımda olan özen gösterdiği için hastalımı kontrol altına alıp normalleştirdiği için sonsuz teşekkürler saygılar sizin gibi doktorlara ihtiyacımız var sizi tanımak büyük onurdu benim için teşekkür ederim Veysel ayık
h....a
Saygıdeğer Hüsnü hocam yıllardır bilmediğimiz hipertansiyonun alt sebebini bulmuş olup derhal hormon tedavisine başlatarak hayatımı kurtarmıştır. Keşke hocama daha erken gitseydim. Hocama çok teşekkür ediyorum.
ya...
Prolaktin yüksekliği nedeni ile tanıştığım bir abim. Abi diyorum çünkü doktordan ötesi o kadar iyi bir doktorki iyi ki tanımışım size bir abi gibi yaklaşan doktor herkese nasip olmaz. Sayesinde tedavim olumlu sonuçlandı
ay...n
Addison ve hashimato hastasıyım. Hastanemize gelme sebebim Dr. Hüsnü Bey dir. Çünkü benim tedavimi uzun zamandır doktor bey takip ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Hüsnü Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüsnü Yılmaz, İç Hastalıkları, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Hüsnü Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt).
Hüsnü Yılmaz adresi nerede?Hüsnü Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüsnü Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüsnü Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüsnü Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüsnü Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüsnü Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Hüsnü Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüsnü Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüsnü Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüsnü Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüsnü Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Hüsnü Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüsnü Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Hüsnü Yılmaz, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hüsnü Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa İç Hastalıkları Uzmanları