Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya
ro...0
Onur hoca ile oğlumun İnmemiş testis sorunundan sebep tanıştık...çok yoğun olmasına rağmen muayene sırasında bize en anlaşılır dilde ameliyatın öncesi ve sonrası hakkında bilgi verdi basit bir ameliyat olmasına rağmen anne baba olarak kaygımızı anlayışla karşılayarak bize destek oldu çok şükür başarılı da bir ameliyat gerçekleştirdi şimdi kim bi çocuk Cerrahı sorsa hiç tereddüt etmeden onur hocayı öneriyoruz ve tekrar tekrar güzel yüreği için teşekkür ediyorum
y.....
Onur hocamla kızımın hastalığımda tanıştık.Kendisine ilgi alakasından dolayı ve aynı şekilde ekibine bize verdiği güvene sonsuz teşekkürler.Çok başarılı dalında en iyisi ve çok güzel bir insan.Ekibide kendisi kadar başarılı bizim 1 yıl boyunca ailemiz oldular.Çocuğumuz gayet sağlıklı sayesinde
Kızımın yemek borusu hiç yoktu poposu tamamen kapalıydı ve onur hocamız ve ekibi kızımı yeniden dünyaya getirdi. Hayatım boyunca onur hocama dualarımı esirgemeyeceğim. Iyiki onur hocayla karşılaştık iyiki kızımı ona teslim ettim. O kadar mütevazi o kadar alçak gönüllü bir insan görmedim ben. Hayatı boyunca Rabbim onur hocama acı göstermesin. Ailecek onu çok seviyoruz ve çok dua ediyoruz
et...ç
Kızım Anal Atrezi doğumlu yani popo deliği kapalı doğdu Mersin’de Kolostomi açtılar ve en erken 1.5 yaşında kapatabiliriz dediler araştırdık ve Onur Hocamızı bulduk çok güleryüzlü çocuklara baba şefkatiyle yaklaşıyor hasta yakınlarını çok iyi anlıyor ve sonuna kadar sabırlı şekilde dinleyip gerekeni anlatıyor üstelik kolostomimizi 7. Ayında çok başarılı şekilde kapattı kendisi ve ekini mükemmel aynı şekilde sekreteri de çok anlayışlı ve güleryüzlü kızıma her baktığımızda ailece Onur hocaya dua ediyoruz
sa...e
onur hocamla karşılaşmamız hayatımızdaki mucizelerdendi allah ondan bin kere razı olsun kızıma kistikhigroma teşhisi konulduğunda 5 yaşındaydı çok zor günler geçirmiştik taki onur hocamı tanıyana kadar kızım şimdi 9 yaşında hala canım doktorum diye bahseder rabbim sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin
.....
Oğlum Mustafa Ali nin birkaç ameliyatını bir elde mükemmel incelikle ve tititizlikte gerçekleştirdi. Kendisine ve ekibine minnetariz. Sağlık ve mesleğinde başarılar diliyorum .
he...i
Sekreterinden de mütevazı bir kişiliğe sahip,doktorlukta tip ahlakı ve iyi niyet dersi verebilecegini düşündüğüm oğlumun ameliyatını yapmış olan nadide Şahsiyetir. Ailecek hayranıyız..
bi...n
Ankara Sincan Devlet Hastanesinde kızımın apandisi patlamak üzere hemen ameliyata alınmasını söylediler,kabul etmedim Gazi Tıp Fakültesine götürdüm acilden genel cerrahi bölümüne çıkardılar,gelen geçen bakmıyor kızım sancılar içinde kıvranıyor,her kime dedimse nöbetçi doktor gelecek dediler.O sırada koridordan geçmekte olan bir doktora rica ettim sağolsun beni kırmadı odaya girdi ilgilendi hemen yatış verdi bir hafta tedaviden sonra ameliyat olmadan güler yüzle hastaneden ayrıldık.Bu doktor şimdi Profösör olan İBRAHİM ONUR ÖZDEN idi.Allah ondan razı olsun.Çalışmalarında başarılar diliyorum
al...ç
14.02.2014 günü oğlum furkan kılıç'ın meckel divertikülü ameliyatını yaptı.Gerek Ameliyattan önce gerek ameliyattan sonra bütün sorularımı mütevazi bir şekilde cevapladı.Oğlum ameliyattan sonra hiç sıkıntı çekmedi.Çok teşekkür ederim.Allah ondan razı olsun.
öz...k
hayatım boyunca tanıdığım en iyi doktor.Mesleğine aşık insanlığını kaybetmemiş, insana değer veren, hasta yakınlarını anlayan sabırlı sevecen sürekli dualarımda olan doktorumuzdur ONUR ÖZEN.Allah onu başımızdan eksik etmesin.
İ. Onur Özen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İ. Onur Özen, Çocuk Cerrahisi.
İ. Onur Özen adresi nerede?İ. Onur Özen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İ. Onur Özen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İ. Onur Özen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İ. Onur Özen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İ. Onur Özen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İ. Onur Özen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İ. Onur Özen hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, İ. Onur Özen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Çocuk Cerrahları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları