Herhangi bir hizmet eklenmemiş

R
Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Laparoskopik İnmemiş Testis

Onur hoca ile oğlumun İnmemiş testis sorunundan sebep tanıştık...çok yoğun olmasına rağmen muayene sırasında bize en anlaşılır dilde ameliyatın öncesi ve sonrası hakkında bilgi verdi basit bir ameliyat olmasına rağmen anne baba olarak kaygımızı anlayışla karşılayarak bize destek oldu çok şükür başarılı da bir ameliyat gerçekleştirdi şimdi kim bi çocuk Cerrahı sorsa hiç tereddüt etmeden onur hocayı öneriyoruz ve tekrar tekrar güzel yüreği için teşekkür ediyorum

Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kızımın ameliyatı

Onur hocamla kızımın hastalığımda tanıştık.Kendisine ilgi alakasından dolayı ve aynı şekilde ekibine bize verdiği güvene sonsuz teşekkürler.Çok başarılı dalında en iyisi ve çok güzel bir insan.Ekibide kendisi kadar başarılı bizim 1 yıl boyunca ailemiz oldular.Çocuğumuz gayet sağlıklı sayesinde

Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Kızımın yemek borusu hiç yoktu poposu tamamen kapalıydı ve onur hocamız ve ekibi kızımı yeniden dünyaya getirdi. Hayatım boyunca onur hocama dualarımı esirgemeyeceğim. Iyiki onur hocayla karşılaştık iyiki kızımı ona teslim ettim. O kadar mütevazi o kadar alçak gönüllü bir insan görmedim ben. Hayatı boyunca Rabbim onur hocama acı göstermesin. Ailecek onu çok seviyoruz ve çok dua ediyoruz

Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anal atrezi popo deliği açımı ve Kolostomi kapaması

Kızım Anal Atrezi doğumlu yani popo deliği kapalı doğdu Mersin’de Kolostomi açtılar ve en erken 1.5 yaşında kapatabiliriz dediler araştırdık ve Onur Hocamızı bulduk çok güleryüzlü çocuklara baba şefkatiyle yaklaşıyor hasta yakınlarını çok iyi anlıyor ve sonuna kadar sabırlı şekilde dinleyip gerekeni anlatıyor üstelik kolostomimizi 7. Ayında çok başarılı şekilde kapattı kendisi ve ekini mükemmel aynı şekilde sekreteri de çok anlayışlı ve güleryüzlü kızıma her baktığımızda ailece Onur hocaya dua ediyoruz

onur hocamla karşılaşmamız hayatımızdaki mucizelerdendi allah ondan bin kere razı olsun kızıma kistikhigroma teşhisi konulduğunda 5 yaşındaydı çok zor günler geçirmiştik taki onur hocamı tanıyana kadar kızım şimdi 9 yaşında hala canım doktorum diye bahseder rabbim sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin

Oğlum Mustafa Ali nin birkaç ameliyatını bir elde mükemmel incelikle ve tititizlikte gerçekleştirdi. Kendisine ve ekibine minnetariz. Sağlık ve mesleğinde başarılar diliyorum .

Sekreterinden de mütevazı bir kişiliğe sahip,doktorlukta tip ahlakı ve iyi niyet dersi verebilecegini düşündüğüm oğlumun ameliyatını yapmış olan nadide Şahsiyetir. Ailecek hayranıyız..

Ankara Sincan Devlet Hastanesinde kızımın apandisi patlamak üzere hemen ameliyata alınmasını söylediler,kabul etmedim Gazi Tıp Fakültesine götürdüm acilden genel cerrahi bölümüne çıkardılar,gelen geçen bakmıyor kızım sancılar içinde kıvranıyor,her kime dedimse nöbetçi doktor gelecek dediler.O sırada koridordan geçmekte olan bir doktora rica ettim sağolsun beni kırmadı odaya girdi ilgilendi hemen yatış verdi bir hafta tedaviden sonra ameliyat olmadan güler yüzle hastaneden ayrıldık.Bu doktor şimdi Profösör olan İBRAHİM ONUR ÖZDEN idi.Allah ondan razı olsun.Çalışmalarında başarılar diliyorum

14.02.2014 günü oğlum furkan kılıç'ın meckel divertikülü ameliyatını yaptı.Gerek Ameliyattan önce gerek ameliyattan sonra bütün sorularımı mütevazi bir şekilde cevapladı.Oğlum ameliyattan sonra hiç sıkıntı çekmedi.Çok teşekkür ederim.Allah ondan razı olsun.

Ö

hayatım boyunca tanıdığım en iyi doktor.Mesleğine aşık insanlığını kaybetmemiş, insana değer veren, hasta yakınlarını anlayan sabırlı sevecen sürekli dualarımda olan doktorumuzdur ONUR ÖZEN.Allah onu başımızdan eksik etmesin.

Profili düzenle veya yönet