Denizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli, Kartal
me...r
Aksaray Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nin en iyi Kardiyoloji doktoru babama bugün anjio yaptı ve başarılı geçti Rabbim doktorumuzu kazadan beladan korusun işini gücünü rast getirsin kolaylıklar versin İşini hakkıyla yapan dua alır maddiyattan en önemlisi
em...ı
Şu hayatta 3 şansım du 1.Ailem 2.Kızım 3. Ibrahim Akın by allahim iyiki karşımıza sizi çıkardı sayenizde Babam annem amcam sağlıklı nice ailelerin yüzünü güldürdünüz allah size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin TOPRAKÇI ailesi
di...r
*****Dilek Bozdemir *****
Allah razı olsun sizden.Anneme ayni gun öğlen anjiyo yapti oğleden sonra stent taktiniz çok ilgilendiniz..Birde bize durumu anlattiniz.....Stent takilirken güvenim tamdi gozu kapali guvendik..Artik sizin hastaniziz.. Annemi sagligina kavuşturarak bizi mutlu ettiniz Allah da sizi mutlu etsin sevindirsin inşallah...
nu...i
Çocuklarımı ziyaret için İzmir'den İstanbul'a geldiğimde kontrol için Koşuyolu hastanesinde internetten aldığım rastgele randevu sonucu tanıştım İbrahim Hoca ile. Yaptığı ilk testlerden sonra apar topar anjiyo yapıp iki gün sonra da kalbimdeki 3 damara stent taktı kendisi. O olmasaydı belkide size bu yazıyı şuan yazamıyor olacaktım. Hala kontrollerim için İzmir'den kalkıp İstanbul'a gelmekteyim. Sert bakışlarının ve vakur duruşunun altında şu ana kadar tanıdığım en ilgili, bilgili ve insanları seven doktor yatmaktadır. Allah herşey için razı olsun.
se...r
BEN SERPİL KESER YAŞ 58,YOL YÜRÜYEMİYORDUM,BAŞ DÖNMESİ VE BAYGINLIKLAR,KOŞUYOLU KALP HASTANESİNE GİTTİM VE AKIN HOCAMI TANIDIM YAPILAN TETKİKLERDEN SONRA KALP PİLİ TAKILDI,6 AY OLDU ŞU AN ÇOK,ÇOK SAĞLIKLIYIM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BENİM KARŞIMA AKIN HOCAMI ÇIKARTTI,ALLAH RAZI OLSUN SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM,BÜTÜN HEKİMLERİMİZE SAĞLIK VERSİN..........
sa...i
Hocam sizden Allah razı olsun beni kurtardınız,yolunuz açık başarılarınız daim olsun.sizinle tanışamadık ama ilk müdahalem sizden gelmiş,devamını ben getiremedim .çünkü kalp ve damar hastalığının vermiş olduğu psikolojiyi siz daha iyi bilirsiniz ama korku ile geldiğim ilk kontrolda sizin iziznli olduğunuzu öğrendim ve bir başka doktor kontrolünde devam ettim.bu hatamı telafi etmeye ise cesaret edemedim.ama ne olursa olsun size minnettarım başarularınız daim olur inşallah saygılar sadi altay.
ze...ç
böyle bir doktorla tanıştığım için çok şanslıyım gerek hekimliği gerek insana insan gibi yaklaşması on numara allah ona sağlık versin daha çok canlar kurtarsın...
İbrahim Akın İzgi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Akın İzgi, Kardiyoloji.
İbrahim Akın İzgi adresi nerede?İbrahim Akın İzgi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Akın İzgi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Akın İzgi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Akın İzgi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Akın İzgi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Akın İzgi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Akın İzgi hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, İbrahim Akın İzgi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kartal bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kartal bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar