Ambulatuvar Kardiyak Izleme
Kalp Pili Takılması
Koroner Anjiyogram
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
el...
Aniden geçirdiğim senkopların sebebini bulan ve teşhisimi koyan tek doktor oldu kendisi. Gitmediğim doktor ve bölüm kalmamıştı. Bir türlü bayılma nedenimi bulamadılar. İbrahim hocam bayılma anımdaki durumlarımı dinleyerek hastalığımın adını ve ilacımı söyledi. 2 yıl ilaç kullandım ve iyileştim. Allah kendisinden razı olsun. Asla sizi fazladan masrafa sokmuyor. Hastalarını her zaman rahatlatıyor ve düşünüyor. Eğer bir kardiyolog arayışındaysanız mutlaka kendisine görünün derim
ti...
Mükemmel bir kardiyolog..ben Erzurum'dan geldim..hiçbir yerde teşhis konulmadı...ibrahim hocama gittim hastalığımın ve tedavimin ne olduğunu öğrendim..annemin doktoru kendisi,yıllardır annem doktor beyin hastasıdır..Annem de çok memnun..hiç dusunmeden gidin derim.İbrahim hocam hem güler yüzlü hem hastalara bakışın ve inanılmaz bilgin beni ve annemi çok mutlu etti...tavsiye ederim
se...ş
Harika ve çok iyi bir hoca. Ritim bozukluğu tanısıyla annem için başvurmuştum, tedavi başlangıcından tamamlanıp taburcu oluşumuza kadar herşey bilimsel, güvenli ve güzel oldu. Annemin sağlığını borçluyum . Teşekkür ederiz
bu...ş
Henüz 19 yaşındayım, bundan birkaç ay önce bana ritim düzensizliği teşhisi konuldu. Önceden gittiğim 2 doktor da hemen ameliyat olmam gerektiğini, beklemenin aleyhime olduğunu söyledi. Aslında ben İbrahim Bey'e bu doğrultuda ameliyat olmayı kabullenerek gittim. Kendisi inanılmaz bilgili, deneyimli ve ilgili bir doktor olmasının haricinde çok da espritüel ve sabırlı bir kişi. Lise biyoloji bilgimle benim bile anlayabileceğim şekilde hastlığımı anlattı bana. Riskleri, ameliyatın söz konusu olduğu zamanları, ilaç kullanımını.. Ameliyata şu anda gerek olmadığını hatta ilacımın dozunu bile düşürebileceğimi söyledi bana. Muayenehanesinden çıkarken gerçekten içim çok rahattı. Eğer ileride ameliyat olmam gerekirse de ilk ve muhtemelen tek olarak kendisinin muayenehanesi olacaktır. Teşekkür ederim..
e....u
28.04.2022 günü yaptığı Anjiyo operasyonundan son derece memnun kaldım.Değerli hocama sonsuz teşekkürler.
Senelerdir süre gelen siddetli çarpıntım dan sayesinde bir anjio süresinde kurtuldum diyaloğu dakikligi ilgisi özellikle işinde uzmanlığı ile bursada baska doktor aramaya hiç gerek yok Allah bin kere razı olsun kendisinden .
a....g
Kalp aritmi problemim ile ilgili sayın hocama ulaştım. Yaptığı tetkik ve muayne sonucunda durumu saptadı. Gerek bilgi yönünden gereksede konuya hakimiyeti açısından kişiye güven veriyor. Hocamı tavisye ederim.
n....e
Ritim bozuklukluğu, düzensiz tansiyon, kalpyetmezliği ve kapak sorunları olan bir hastayım. Hocamın düzenlediği tedavi ile sıkıntılarım azaldı. Kalp ritmim düzene girdi. Kendisine çok teşekkür edyorum, başarılarla dolu sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim.
y....d
Anjiomu yaptı sayın hocam bilgisi ve hastaya olan yaklaşımı süper çok iyi geçti hicbir sıkıntı yaşamadım hocama çok teşekkür ediyorum
Mesleki birikimi ve özgüveni takdire şayan bir bilim adamı, Anjiyo işlemim sırasında kendimi çok rahat hissettim ve sıkıntısız bir süreç yaşadım, kendisine teşekkürü bir borç biliyorum.
İbrahim Baran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Baran, Kardiyoloji. Size İbrahim Baran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Anjiyografi, Eko(Ekokardiyografi), Stent(Koroner Anjiyoplasti), Holter Izlemi, Anjiyoplasti, Koroner Anjiyogram, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Efor Treadmil Testi, Kalp Pili Takılması.
İbrahim Baran adresi nerede?İbrahim Baran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Baran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Baran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Baran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Baran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Baran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Baran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Baran hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, İbrahim Baran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Baran hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Baran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kardiyologlar