Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
me...
Telefon numarası doğrulandı
Kızımın tedavisi için artık İzmir'e gitmeyi düşünmeye başlamıştık. Tam bu zamanda denizli devlet hastanesine çocuk alerji bölümünün açıldığını duydum. Hemen randevu aldım. Önce hikayemizi dinledi. Kullandığımız ilaçları öğrendi. İlaçlarda değişiklik yapıp yeni bir tedaviye başladık. Kızımın aylardır geçmeyen öksürük krizleri 1 hafta içinde son buldu. Allah İbrahim beyden razı olsun. Gerçekten işini hakkıyla yapan çok samimi, güleryüzlü, ilgili ve bilgili bir doktor. İyi ki gelmiş Denizli'ye. İyi ki...
İbrahim Cemal Maslak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Cemal Maslak, Çocuk İmmünolojisi, Çocuk Alerjisi.
İbrahim Cemal Maslak adresi nerede?İbrahim Cemal Maslak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğu Kampüsü Çünür Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Cemal Maslak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Cemal Maslak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Cemal Maslak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Cemal Maslak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Cemal Maslak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Cemal Maslak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İbrahim Cemal Maslak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.