Psikiyatri Randevusu
Farabi Hastanesi
İbrahim Bey'in doğrulari acı da olsa söylemesiyıllar önce 3seans katıldım.Bazi konularda açıkça konuştu.o zamanlar kabullenmek zor geldi.simdi söylediklerini yaşıyorum.Aci gerçekleri yaşamaya başlayınca sözleri geldi aklıma bana verdiği nasihatlari yapmaya başladım.Cok teşekkürler
mu...ş
anksiyete bozukluğu için gittim,çok memnun kaldım tavsiye ederim.güleryüzlü ve anlayışlı bir doktorumuz tebrik ediyorum.her anlatılanı sabırla dinliyor ,hemen işi bitirelim gönderelim mantığı ile çalışmıyor gerçekten hastaya yadımcı olmak için elinden geleni yapıyor.ülkemizin böyle doktorlara gerçekten ihtiyacı var.teşekkür ederim
se...n
Annemin panik atak(anksiyet) ve depresyon tedavisini gerçekleştirdi. Gerçekten cok memnun kaldık İbrahim Bey'den. Tüm tanıdıklarınıza gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğiniz, güvenilir ve işinin ehli bi doktordur. Hersey için cok teşekkürler İbrahim bey
ay...n
kesinlikle mükemmel bir doktor tüm akraba ve arkadaşlarıma tavsiye ettim sizlere de etmekten memnuniyet duyarım çok iyi netice aldım çok teşekkür ederim İbrahim Bey
al...i
herkese tavsiye ederim doktorumu.
ha...n
doktorum tek kelimeyle süpersiniz.Allah sizden razı olsun.
ay...l
doktorum bir numaradır.herkese tavsiye ediyorum.her şey için teşekkürler.
hü...n
ibrahim bey siz benim tanıdığım en ilgili doktorsunuz.izmir'e geri dönmeniz bizi çok mutlu etti.başarılarınızın devamını dilerim sayın hocam.
ze...i
Doktorum en iyi hekimdir kesinlikle. Kendisine çok teşekkür ederim. O'nun sayesinde şu an çok iyiyim. Daha da iyi olacağıma inanıyorum.
ip...k
kendisi tanıdığım en ilgili,en güleryüzlü,en bilgili doktor.ilginizden dolayı çok teşekkür ederim sayın doktorum.beni hayat bağladınız.
İbrahim Duvarcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Duvarcı, Psikiyatri. Size İbrahim Duvarcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
İbrahim Duvarcı adresi nerede?İbrahim Duvarcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Duvarcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Duvarcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Duvarcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Duvarcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Duvarcı hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Duvarcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Duvarcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Duvarcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Duvarcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Duvarcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, İbrahim Duvarcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Duvarcı hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Duvarcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Psikiyatristler
Selçuklu bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Selçuklu bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler