Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ayak damarları

Sayın İbrahim Erdinç hocamıza sonsuz teşekkürler. İlk önce babam muayene olmak için gitmişti. ayak damarları tıkalıydı. Ameliyat kararı verildikten sonra.. (ilk izlenim çok önemlidir..) babam bir ay ameliyat için gerekli parçayı beklemek pahasına da olsa ben başka doktora gitmem dedi.. İbrahim beyin hastalarına verdiği güven, işinde çok titiz, prensipleri olan, ameliyat öncesi herşeyle birebir kendi ilgilenen, kontrol eden, ameliyat sonrası ilaçlarınızı aldırdıktan sonra bile birebir size nasıl kullanacağınızı anlatan bu zamanda başka bir doktor gördünüz mü? Babam çok şükür İbrahim hocamız sayesinde bir günde toparladı.. Allah İbrahim hocamıza sağlık, güç, kuvvet versin ki nice insanlara şifa olsun.. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum

Konum: İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bacakda Damar Tıkanıklığı

19.07.2018 tarihinde annemi sayın doktorumuz İbrahim Erdinç'e muayene ettirdik. Kendisi annemin bacağını görür görmez yapılması gerekenleri büyük bir titizlik ve anlayış içerisinde bize anlattı ve derhal hastaneye yatırdı. 10 günün sonucunda bugün hastaneden iyileşerek büyük bir memnuniyet içinde ayrıldık. Kendisi oldukça dakik ve itinalı bir doktor. Doktorumuzu büyük bir gönül rahatlığı içinde herkese tavsiye ederiz. Allah doktorumuzu başımızdan eksik etmesin. Demet Deniz Dülger

Konum: İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Şah damarı servikal bölümde damar darlığı

Başlangıçta değerli doktorum Op. Dr. İbrahim ERDİNÇ Hocama yapmış olduğu ameliyattan dolayı çok teşekkür ediyorum.
Sayın Hocam yaptığı bu ameliyatla beni felç olmaktan kurtardı.
Canınızı kendisine gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz bir doktor.
Kendisine saygılarımı iletiyorum. Serdar YURT.

Süper bir doktor ve mükemmel bir insan !!!!!!! Konusunda uzman bir doktor arıyorsanız işte o İbrahim ERDİNÇ !!! TEŞEKKÜRLER HERŞEY İÇİN !!!! BABAMLA ÇOK İLGİLENDİNİZ!!!

R

İbrahim bey varis ameliyatımı 3 gün önce yaptı. açıkçası çevremden duyduklarım ameliyattan sonra iyileşme süresinin zor ve ağrılı olduğuydu. Ancak İbrahim bey hem ameliyat sırasında hem de ameliyattan sonra hem benimle ilgilendi hem de sorduğum tüm sorulara yanıt vererek içimi oldukça rahatlattı.
Hem doktor beye hem de yattığım kattaki ekibe çok teşekkür ederim.

gerçekten alanında çok iyi bir doktor..baştan savma iş yapmıyor.özenle hastasını takip ediyor.annem halen tedavisi altında..her ay düzenli çağırıyor ve ilaç takibini yapıyor.

babama başarılı bir ameliyat yaptığınız için ve hastalarınızla bire bir ilgilendiğiniz için elleriniz dert görmesin Allah başımızdan eksik etmesin sağlıgınız vebaşarılarınız daim olsun.

ben mehmet unutmaz ibragimbey hakkında ne söylesem azdır rappim unun her istegini yerine getirsin hayatımı ona borçluyum böyle doktor az bulunur

J

İbrahim bey 73 yaşındaki Annemi 3 gün evvel amelityat etti..Ne yazık ki ben orada bulunamadım ancak ablam ve kız kardeşlerimin bana aktardığı,hem profosyonel anlamda hemde insani açıdan mükemmel bir insan.Hasta ile bire-bir ve çok naif bir şekilde ilgileniyor.Konusunda uzman ve ne yaptığını iyi biliyor. Ne diyeyim,böyle doktor dostlar başına :) Eksik olmasın..Çoook teşekkürler.

02.05.2013 tarihinde Dokturuma olan guvenim neticesinde Karotis damarında oluşan darlık sebebiyle basarili bir ameliyat gecirdim. Doktorumun sifali elleriyle sagligima tekrar kazandim.