e....a
Yıllardır yenileyen sivilcelerim için İbrahim beye muayene oldum. İbrahim bey , o kadar fazla hastaya bakmasına rağmen güler yüzle karşıladı güzelce muayene etti sorular sordu, sorularıma cevaplar verdi. Ayrıca tedavisinden de çok memnun kaldım. Tarsus için İbrahim bey büyük şans.
mu....
Dr. İbrahim Kahraman'ın Tarsus için büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz çünkü mükemmel ve harikaIar yaratan bir dermatoloji uzmanı. Yıllar önce allerjik bir reaksiyon nedeniyle tüm vücudu yaralar içinde kalan ve Çukurova Tıp Fakültesinde bile iyileşemez gibi bakılan yakınımızı mucizevi bir şekilde iyileştirmiştir. O günden beri ailemizin ve tüm çevremizin iyilikle, şükran duygularıyla andığı ve her türlü dermatolojik sorunumuzda gönül rahatlığıyla gittiğimiz doktorumuza teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz
el...n
Şu ana kadar gördüğüm tedavisinden faydalandığım mükemmel bir doktor kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Bence cildiye diyince akla gelen ilk isim.
me...r
Aslında hasta ben değil hasta olan kayın validem. Cemile DEMİREZEN Kayın valideme tavsiye ettiği ilaçlar ve gerektiği şekilde ilgilenmesi beni çok mutlu etti. Böle doktarların olması beni çok memnun ediyor. Tüm doktarlara saygı sevgiler.
İbrahim Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Kahraman, Dermatoloji.
İbrahim Kahraman adresi nerede?İbrahim Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 82 Evler, İbn-i Sina Blv No:1 Tarsus
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Kahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Kahraman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Kahraman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Kahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İbrahim Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.