m....p
21 Aralık 2023 tarihinde çift taraflı Laparoskopik kasık fıtığı operasyonu geçirdim. İbrahim hocamın sempatik ve güven veren tarzı ameliyat olma kararımda etkili oldu. Başarılı geçen operasyon sonucunda çabuk toparlandım ve söz konusu sıkıntılarım geçti. Kendisinden çok memnun kaldım.
2 aydır safra kesesi sıkıntısından dr.ibrahim bey annemi kurtardı.annem yeniden dünyaya geldi.Kıymetli hocamızın hakkını ödeyemeyiz ancak dua edebiliriz.eksik olmasınlar.
s....k
İlerleyen Apsem sebebiyle dayanılmaz ağrılarım vardı oturamıyordum bile korkudan doktora da gitmeye cesaret edemiyordum ama en son dayanamadım,İbrahim hocama gittim acil bana yatış verdi ameliyatımı gerçekleştirdi ameliyattan sonra hiç bir acı, ağrı hissetmedim. Hocamın ilgisinden çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla gidebileceğim çok kaliteli bir doktor tekrar hocama ve hastanenin ilgisine çok teşekkür ederim.
me...i
Safra rahatsızlığımin geçmişini dikkat vererek sabırla dinleyip gereken ilgi alakayı gösterdiği için teşekkürler
d.....
Daha önce basur ameliyatı olmuştum fakat şikayetlerim hiç azalmadı.İbrahim Hocam Allah sizlerin eksikliğini göstermesin.Ekim ayında Etlik Lokman Hekimde İbrahim Hocam ın yaptığı ameliyattan sonra şükürler olsunki bütün şikayetlerimden kurtuldum.İyiki varsınız Hocam.
vo....
Kapalı apandisit ameliyatı oldum doktor beyde.Güleryüzlü ve kendinden emin bir doktor.Kendinden emin olması sizide rahatlatıyor.
sr..._
İki yıl önce ameliyat oldum ibrahim doktorun dikkat et dediği herşeye dikkat ettim 9 ay boyunca korse taktım ve ağır hiçbirşey kaldırmadım fıtığım tekrar çıkmadan doktora gittim korseni tak 5 ay sonra gel sesi 3 ay sonra fıtığım tekrar çıktı şimdi yine ameliyat olacağım ve ameliyatta yama koyduğunu söyledi bugün çekildiğim ultrasonda yama koyulmadığı görüldü.bu doktoru tanıdığıma çok pişmanın hastasına karşı çok sert tavırları var.Siz si olun bu doktora gitmeden birçok defa düşünün.
Op. Dr. İbrahim Oğün
İsminizi yazmadığınız için sizi ve ne ameliyatı yaptığımı bilemiyorum. Fıtık aml nüksedebilen bir ameliyattır. Tekrar fıtık olmanız beni de üzdü. Keşke tekrar bana müracaat etseydiniz. Ancak yalancılıkla suçlamanız (yama koydum deyip koymamakla) beni ayrıca
üzdü. Hatam olabilir ama hastama yalan söylemem. Bu konuyu aydınlığa kavuşturmadan rahat edemem. Lütfen ya benimle irtibata geçin ya da iftira etmekten vazgeçin
kı....
Oldukça başarılı bir kil donmesi ameliyati gecirdim.Bizlere nitelikli güleryüzlü halden anlayan tecrübeli doktorlar gerek. Bu da ibrahim hocada fazlasıyla var. Inşallah tekrarlamaz.
el...n
dünyanın en enn enn güler yüzlü cerrahı gözünüz kapalı kendizi teslim edebileceğiniz bir insan biz bağırsaklarımızı teslim ettik onardı:) iigii alakası on numara beş yıldız bir doktor ailenizin bir ferdi gibi düşünün
em...n
Oğlumda kıl dönmesi vardı dr.ibrahim öğüne ameliyat ettirdik bu kadar muhteşem bir doktor hayatımda görmedim o gülen yüzünüz hiç asılmasın muhteşem hocam elleriniz dert görmesin
İbrahim Oğün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Oğün, Genel Cerrahi.
İbrahim Oğün adresi nerede?İbrahim Oğün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Oğün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Oğün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Oğün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Oğün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Oğün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Oğün hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, İbrahim Oğün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Oğün hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Oğün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Keçiören bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Keçiören bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Keçiören bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Keçiören bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Keçiören bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Keçiören bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Genel Cerrahlar
Keçiören bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Keçiören bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Keçiören bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Keçiören bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar