Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle
se...z
hiç memnun kalmadım. doğru dürüst muayene bile etmedi ve davranışlarıyla hiç iiy hissetmedim kendimi. iyi bir hekim olduğunu düşünmüyorum. durumum ciddi olduğu halde(göğsümde kitle) alay eder tarzda konuştu benimle.daha önceki tedavimi söylediğimdede özel hastaneye git çok biliyorsan dedi. sözün kısası doktoru önermiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
tü...y
göstermiş olduğunuz alakadan dolayı size çok teşekkür ederim.hep güler yüzlü kalın.
tü...y
lokal anestezi ile gögsümden kitle alındı.şu an çok memnunum.ibrahim bey tatlı dilli babacan doktor.çevremdeki dostlarıma genel cerrahiye gittinizde muhakkak ibrahim beye sıra numarası alın diyorum.allah böyle hekimleri başımızdan eksik etmesin. saygılar
İbrahim Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Özcan, Genel Cerrahi.
İbrahim Özcan adresi nerede?İbrahim Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İbrahim Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar