Adenoidektomi
Rinoplasti
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
Çanakkale Deniz Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüs Cerrahisi
Somnoplasti
Subkütan Immünoterapi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çanakkale Deniz Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
Çanakkale Deniz Hastanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
ha...a
Doktor bey kızımın genizeti ve kulağa tüp takma ameliyatını gerçekleştirdi. Sabah 11 de olup akşam üzeri 4 te sanki ameliyat olmamış gibi hastaneden ayrıldık. Acısı ağrısı yok denecek kadar azdı endişelenmelerimiz çok şükür ki doktor beyin sayesinde boşunaymış. Elleri dert görmesin daha nice biz gibi sıkıntılı hastalara şifa olsun. Rabbim vatanımıza milletimize böyle hayırlı doktorlar nasip etsin.
ö....k
Uyku problemim vardı. Nisan 2022 ayında amieliyat oldum. Bir çok KBB doktoruna gittim ve hiç biri ameliyat için yanaşmadı bazılarına güvenemedim. Allah razı olsun İbrahim Hocam ameliyatımı yaptı. Güleryüzlü oluşu, espirileri, titizliği, becerisi, kendine olan güveni, hastasına verdiği güven ve umut ne deyim anlatltmakla bitmez. Ameliyatım çok güzel geçti 1 gece kaldım hastanede. Diğer gün taburcu oldum. Burnuma neredeyse estetik yaptı şu an burnum otoban gibi oldu. Senden allah razı olsun hocam ne desem boş sana nasıl dua etsem yetmez. Senin gibi doktorların bu ülkeye ihtiyacı var Allaha Emanet Ol hocam allar razı olsun senden. Her şey için teşekkürler. İnsanın sağlığına ve uykuya kavuşması kadar güzel bir şey yokmuş Sağol.
i ...c
Yıllardır hem nefes almada hem görüntüsel anlamda burnumda sorun vardı.Ancak burun ameliyati olmaya cesaret edemiyordum.Serhat hocam sağ olsun açıklamalarıyla bilgisi ve tecrübesiyle bana güven verdi.12 Eylülde ameliyatımı oldum.smdi kendime neden daha önce olmadım diyorum.gerek ameliyat öncesi tespit ve çözümlerinde ,gerek operasyondaki başarısında ,gerekse ameliyat sonrası kontrollerimde ilgili ve profesyonel tarzıyla bana doğru hekime tedavi olduğumu kanıtladı.şuan hem nefes almamdan hem de burnumun doğal ve güzel duruşundan çok memnunum.boyle mütevazi,ilgili ve en önemlisi işinin ehli bir doktora tedavi olduğum için çok mutluyum.allah razı olsun serhat hocamdan..
Hasta
Serhat Hocama düzgün nefes alamama şikayetiyle muayene oldum. Burnumdaki deviasyon nedeniyle ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Başarılı bir operasyon geçirdim ve çok kısa sürede toparlandım. Hocam çok mütevazi bir insan ve mükemmel bir hekim. Kendisine çok teşekkür ederim.
ah...
Mehabalar. Ben rehber öğretmenim. Ozel cocuklarla calisiyorum. Ciddi sekilde horlama ve uyku problemi sikayeti ile gittim doktora. 13 mayısta rinoplasti ameliyatı oldum serhat hocama. Öncelikle şunu söyleyeyim, hayatımda kan aldırma dışında hiçbir şey yaptırmayan ve yaptirmaktan korkan ben serhat hocamın konuşmalarına o kadar güvendim ki gözüm kapalı gittim ameliyata. Ameliyat çok iyi geçti hem nefes anlamında hemde estetik açıdan mükemmel oldu hersey. Bu şekilde bir hekimle karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bana bu hissi yaşattığı için de hocamın ellerinden öpüyorum. İyi ki varsınız serhat hocam. Allah sizden razı olsun.
be...p
18 yaşındayım. Sınava hazırlanıyorum ve tıp okumak istiyorum. Ders çalışırken yaşadığım baş ağrıları, gece kaçan uykularım... Hepsi İbrahim Serhat Hoca'mın karşıma çıkmasıyla son buldu. Açıkçası estetik açıdan olsun ameliyat sonrası süreç olsun çok korkuyordum. İbrahim Bey, gerçek bir hekimin sahip olacağı duyarlılıkla benimle ilgilendi. Hastalarına son derece saygılı ve sabırlı duruşu, kemik dokuya saygılı çalışması ameliyat sonrası sürecimi büyük ölçüde azalttı. Ben bilemiyorum duygularımı nasıl ifade edebilirim. Cuma ameliyat olduktan sonra haftasonu olmasına rağmen 2 gün boyunca İbrahim Hoca'nın gelmiş olması beni çok duygulandırdı. Ameliyat sonrası o kadar doğal bir burnum oldu ki. Hastasını düşünerek en ince ayrıntısına kadar düşünmüş.
İlerde bir gün sizin gibi ilgili, mesleğinde duayen bir hekim olabilirmiyim bence imkansız. İbrahim Serhat Basutçu bu alanda nadide bir cevher. Bir daha onun gibi bir hekim karşıma çıkar mı hiç sanmıyorum. Allah yolunu daima açık etsin.
İyi ki varsınız.
n....d
Yıllardır çektiğim burnum ile ilgili nefes alma ve birçok şikayet nedeniyle ameliyat oldum.cok kısa bir süre önce ameliyat olmama rağmen başarılı ve sonrasında ağrısız, acısız ve konforlu bir süreç geçiriyorum nefes ile ilgili sorunlarım şimdiden düzeldi,estetik açıdan da güzel bir burna sahip oldum , hastalarını hiçbir zaman geri çevirmeyen ilgili, başarılı doktorum Sayın İbrahim Serhat Basutcu ya çok teşekkür ederim
d....ş
27 yıldır nefes alamıyordum, hem nefes almamı hemde burnumun daha güzel olmasını sağladığı için doktoruma çok teşekkür ederim. İşini severek yapan ve ameliyatlarını başarıyla tamamlayan mükemmel bir doktor.
i̇...s
uzun zamandır yaşadığım nefes zorluğu ve burun eğriliği sorunumdan yakın zamanda serhat hocaya olduğum ameliyatla kurtuldum , burnum da güzel bir şekle kavuştu kendisine teşekkür ederim eğlenceli süper bir insan..
a ...b
03.02.2020 tarihinde burnumun sol tarafında nefes almamı engelleyen ve spor yaparken beni bir hayli zorlayan kemik operasyonu ile beraber rinoplasti ameliyatını tüm korkularıma rağmen çok çok başarılı bir şekilde atlatmamı sağlayan nazik ve ilgili bir doktor. Sayesinde ameliyat sürecini baş ağrısı dahi çekmeden atlatabildim. Emekleri için fazlaca takdir edilesi bir değerimiz.
İbrahim Serhat Basutcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Serhat Basutcu, Kulak Burun Boğaz. Size İbrahim Serhat Basutcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Subkütan Immünoterapi, Esd (Sedimantasyon), MRI, Laserasyon Onarımı, Radyofrekans Uygulamaları, Sinüs Cerrahisi, Enjeksiyon Im, X-Ray, Biyonik Kulak - Koklear İmplant.
İbrahim Serhat Basutcu adresi nerede?İbrahim Serhat Basutcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevatpaşa Mah. Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Serhat Basutcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Serhat Basutcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Serhat Basutcu hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Serhat Basutcu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Serhat Basutcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Serhat Basutcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Serhat Basutcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Serhat Basutcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, İbrahim Serhat Basutcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.