gö...ç
03. 03.2013 tarihinde maç esnasında bileğim burkuldu ve oynatamadım. ertesi günü acile gittim röntgen çekildi ve çatlak olduğunu söyleyerek alçıya aldı pratisyen dr. ayrıca ertesi günü ortopedi servisine tekrar gelip rapor alabileceğimi söyledi. ertesi günü ibrahim beye gittim filme baktı çok belli değil bi daha röntgen çektirmemi istedi kolumda bulunan alçıyı da çıkarttı ayrıca. yeni çekilen röntgene baktı çatlak kırık bi şey yok yumuşak doku zedelenmesi olmuş dedi, hocam dedim baş parmağımı ve bileğimi oynatamıyorum dedim olur öyle zamanla geçer dedi peki hocam dedim. ilaç falan yazsaydınız dedim bunun üzerine ağrı kesici ve kas gevşetici yazdı. gel zaman git zaman 8 ay geçti ama kolum tam anlamıyla iyileşmedi başka bir doktora gittim durumu anlattım hemen MR a gönderdi sonuç SKAFOİD kemiğimde kırık olduğu anlaşıldı. şuanda ameliyat diyorlar çok sıkıntı çektim işimle alakalı sıkıntı yaşadım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mü...t
hocam 1 numaradır tecrübedir güven verir
İbrahim Sever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Sever, Ortopedi Ve Travmatoloji.
İbrahim Sever adresi nerede?İbrahim Sever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocasinan Mah. Muammer Aksoy Cad. Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Sever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Sever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Sever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Sever bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Sever ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Sever hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İbrahim Sever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.