Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Ana(Antinükleer Antikor)
Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru)
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Prof. Dr. İbrahim Tekeoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İbrahim Tekeoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Tekeoğlu, Romatoloji. Size İbrahim Tekeoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Crp(C-Reaktif Protein Testi), Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Ana(Antinükleer Antikor), Ama(Anti-Mitokondrial Antikor).
İbrahim Tekeoğlu adresi nerede?İbrahim Tekeoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195 Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Tekeoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Tekeoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Tekeoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Tekeoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Tekeoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.