tu...n
6 yasindaki cocuğumun ayağındaki platin çıkarma işlemini yaptı. Ilk ameliyatta çok kötü izler kalmıştı, ibrahim bey estetik ameliyat ile izleri büyük ölçüde gizledi. Çocuğun 3 günde ayaga kalktı ve şimdi ilk gunki gibi yürüyebiliyor. Platin ayağına battığı için rahatsız oluyordu. Doktor beyi herkese öneririm.
tu...e
İBRAHİM BEY İLE TANIDIĞIMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE TANIŞTIM.OMUZ CIKIĞI AMELİYATINI İBRAHİM BEY YAPTI.FAKAT AMELİYAT SONRASI KONTROLE BİLE ÇAĞIRMADI.FİZİK TEDAVİ OLDUM HASTAHANE VE ÖZEL BİR REHABİLİTASYON MERKEZİNDE FİZİK TEDAVİ GÖRDÜM.KENDİ ÇABAMLA DR BEYE ULAŞTIM VE RANDEVU ALDIM.AMELİYATIN ÜZERİNDEN BU ARADA İKİBUCUK AY GEÇMİŞTİ.VE KOLUM AÇILMADI DAHA.BANA SÖYLEDİĞİ OLMAMIŞ 10 GÜN DAHA FİZİK OLMAZSA TEKRAR KOLUMU AMELİYAT EDECEĞİ.BİR DR SADECE AMELİYAT EDİP BIRAKIYORSA VE KENDİ KENDİNE İYİLEŞMESİNİ BEKLİYORSA DİYECEK BİŞEY YOK.PROF.DR.İBRAHİM YANMIŞTAN HİÇ MEMNUN KALMADIM.TAVSİYE ETMEMDE.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
İbrahim Yanmış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Yanmış, Ortopedi Ve Travmatoloji.
İbrahim Yanmış adresi nerede?İbrahim Yanmış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Yanmış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Yanmış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Yanmış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Yanmış bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Yanmış ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Yanmış hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İbrahim Yanmış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları