Bireylerin probiyotik gıda hakkında bilgi düzeylerinin saptanması ve probiyotik süt ve süt ürünlerini tüketme ve tercih etme durumlarına yönelik 400 kişilik çalışması olarakta lisans bitirme tezi bulunmaktadır.
Diyetisyen İbrahim Yılmaz halen kurucusu olduğu Vivo Nutrition Center-Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezinde Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık, Hastalıklarda Tıbbi Beslenme Tedavisi ve Kilo Kontrolünde (ağırlık kazanımı-ağırlık kaybı),Sporcu Beslenmesi alanlarında danışanlarına özel danışmanlık hizmeti de vermektedir.
İHSANİYE MAH. FATİH SULTAN MEHMET BLV. 34 B/E/20 Ws Office 1. Kat Nilüfer, Nilüfer
Diyetisyen Randevusu
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Gelişme Geriliği
Gut Hastalığı ve Beslenme
Vivo Nutrition Center Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Hastalıklarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
g....a
Ne yemekten hoslanıp hoslanmadıgımızı sorgulayan, direktifler iceren bir tavır yerine her zaman diyeti sürdürülebilir kılmak için dengeyi kurmaya çalışan, her soruya realist cevaplar veren, güler yüzlü ve motive eden bir diyetisyen İbrahim Bey. Aynı zamanda spor alanı, andülasyon gibi bir çok fırsatı da ayagımıza getiriyor. Ben yaklasık 4 ayda 21 kilo verdim sayesinde. Hayata karsı bakıs acım degisti diyebilirim.
fe...m
İbrahim Bey'i kendim Google'da araştırırken buldum. İyiki de bulmuşum. İlk andan itibaren samimi ve sıcak yaklaşımı beni oldukça rahatlattı. Bir ara odada kahkaha atmaktan konuşamadığımı hatırlıyorum. Ayrıca vucüdum hakkında yaptığı analizler ve hazırladığı diyet programları hem çok faydalı, hem çok keyifliydi. (Normalde yediğimden daha fazla kalorisi olan, gayet lezzetli bir program uyguladık ve 1 haftada yalnızca yağlardan 1 kg verdim, ve en ufak bir kas kaybı yaşamadığım gibi ilave kas edindim.) Yağ yakarken aynı zamanda kas inşa etmenin mümkün olmadığını düşünürdüm ve bu yüzden yıllarca diyet yapmaktan kaçındım. (Göbeği eriteyim derken, üst vücudumda ki kasları da kaybetmeyeyim diye) Fakat İbrahim Bey bu konudaki önyargımı daha ilk haftada kırdı. Hem kilo verip, hem daha atletik ve hacimli görünmenin mümkün olduğuna bizzat şahit oldum. Size tavsiyem, çok alışmayın sohbet etmeye, randevu dışında da gidip kahve içesiniz geliyor. :)
İbrahim Bey’in danışanlarıyla olan pozitif iletişimi ve beslenme konusundaki bilgisi ve tecrübesiyle 16 kilo verdim. Bugüne kadar birçok diyetisyene gittim fakat hiç bir sonuç alamamıştım. İlk defa uzun zamandır görmediğim kiloyu görüyorum. İyiki varsınız İbrahim Bey.
y.....
İçten bir destekle, her ayrıntıyı özenle anlatan bir diyetisyen kendisi. Memnuniyetle tavsiye ederim. Aldığım sonuçlardan da çok memnunum.
me...
Çeşitli kilo verme yöntemlerini denemiş biri olarak aldığım en hızlı ve en etkili sonuç için ( 2 haftada 8 kilo ) tüm Vivo ekibine teşekkür ederim.
as...g
Diyet yapmak hic bu kadar keyifli olmamistinkizmadan gerilmeden geldigim guzel bir klinik.cok motive sekilde kilolarimdan kurtulup saglikli beslenmeye basladim tesekkurler sevgiler
ce...
1.5 ayı aşkın süredir ibrahim beyle beraber diyet sürecisindeyim bilinen standart diyet listelerinden cok cok ayrı kendize özel ve neyi sevip sevmemenize bağlı olarak bir liste hazırlıyor kilo vermenizin yanında yaşam kaliteniz de cok artıyor böylece diyet size de zorluk haline gelmiyor böylelikle kilo verirken de cok zorlanmıyorsunuz ben 7 haftada 10 kilo verdim ibrahim bey samimyetiyle güler yüzüyle size fazlasıyla motive sağlıyor daha fazla azimlendiriyor brn çok memnum kaldım kesinlikle tavsiye ederim
sg...g
Disiplinli, Bilgili ve Güleryüzlü . Böbrek hastasıyım. Yaklaşık 2 aydır İbrahim Beye gidiyorum. Böbrek hastasına özel diyet uyguluyor bana. Bana disiplini ve bilgisi ile güven veriyor. Çok da güleryüzlü. Germiyor. İyi ki varsınız.
ş....ö
Fazla kilolarından dolayı gidiyorum mükemmel bir süreç ilerliyor. Sağlıklı kilo veriyorum. Mükemmel bir diyetisyen
y....k
Kg verme amaçlı gidiyorum 3 hafta oldu şu ana kadar her şey çok güzel ilerliyor. 10 kg fazlam vardı 6 gitti sıra kalan 4 kg ve yemek yeme alışkanlığını kazanmak
İbrahim Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Yılmaz, Diyetisyen. Size İbrahim Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama, Kırışıklık Tedavisi, Yeni Doğan Metabolik Hastalık.
İbrahim Yılmaz adresi nerede?İbrahim Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İHSANİYE MAH. FATİH SULTAN MEHMET BLV. 34 B/E/20 Ws Office 1. Kat Nilüfer Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İbrahim Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İbrahim Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İbrahim Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, İbrahim Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diyetisyenler