İç Hastalıkları
Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak • Harita
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaZafer, Mah. Bülent Ecevit Blv. No:33, Çorlu • Harita
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi
Uzm. Dr. Müjdat Batur Canöz
İç hastalıkları, Nefroloji
Fevzi Çakmak Mah. Şehit Ömer Faydalı Cad. Fırın Sok. No: 33, Yalova • Harita
Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi
Medikal Park Ataşehir
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1, Ataşehir • Harita
Medikal Park Ataşehir
Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri Daha fazlaCemil Aslan Güder Sok.No:8, İstanbul • Harita
Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi
Acıbadem Maslak Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaBüyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer • Harita
Acıbadem Maslak Hastanesi
Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
İnönü Cad.Ereğli Yolu, Konya • Harita
Konya Karapınar Devlet Hastanesi
Bahçelievler, Kurtalan Yolu Cd. Caddesi D:No:20, 56000 Siirt Merkez/Siirt, Siirt • Harita
Ozel Siirt Hayat Hospital
Nisbetiye Mahallesi Nispetiye Cad. Erdölen İşhanı No. 38, İstanbul • Harita