İç Hastalıkları
Özel Medicenter Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp Daha fazlaYavuz Mahallesi Yaşar Eryılmaz Cad. Milli Eğitim Yanı Atatrk Ortaokulu Yanı, Ağrı • Harita
Özel Medicenter Tıp Merkezi
Şenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü, Şanlıurfa • Harita
Özel Metrolife Hastanesi
Özel Uncalı Meydan Hastanesi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaMollayusuf Mahallesi 1425 Sk. No:9, Konyaaltı • Harita
Özel Uncalı Meydan Hastanesi
Doktor Muayenehanesi
Pendik Şifa Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaAydınlı Yolu Caddesi Gonca Sokak No:7, Pendik • Harita
Pendik Şifa Hastanesi
Özel Gediz Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaİnönü Mahallesi 682 Sokak No: 2, Buca • Harita
Özel Gediz Tıp Merkezi
Özel Çamlık Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaÇamlık Mah. Çiğdem Sok. No:1 Çekmeköy, İstanbul • Harita
Özel Çamlık Tıp Merkezi
Kötekli Mahallesi Aydın Muğla Yolu No:48, Muğla • Harita
Muğla Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Özel Fer Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaTurgutreis Mah. Karaosmanoğlu Cd No-75, İstanbul • Harita
Özel Fer Tıp Merkezi
Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Özel Batı Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaDiclekent Mahallesi Kayapınar Caddesi No:80, Kayapınar • Harita
Özel Batı Hastanesi
Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey • Harita
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
Türk Kızılay T.T.S.İ.S. Kayseri Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaTacettin Veli M.Halit Narince Cd No:5, Kayseri • Harita
Türk Kızılay T.T.S.İ.S. Kayseri Hastanesi
Özel Kemer Anadolu Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya Daha fazlaYeni Mahallesi Atatürk Bulvarı No:67-71, Kemer • Harita
Özel Kemer Anadolu Hastanesi
İskele Mah. Akçam Cad. No:32/4 Altınoluk - Edremit / Balıkesir, Balıkesir • Harita
Özel Ekin Tıp Merkezi Altınoluk
Kalaba Mahallesi 30. Sokak No:5, Keçiören • Harita
VM Medical Park Ankara Hastanesi
Özel Doruk Bursa Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Metabolik cerrahi Daha fazlaDikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5, Osmangazi • Harita
Özel Doruk Bursa Hastanesi
ÖZEL SENA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
Sanayi Mah. Sultan Selim Cad. No:58 Kağıthane, İstanbul • Harita
ÖZEL SENA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
Özel Sefaköy Doğuş Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaSultan Murat Cad. No:1 Sefaköy, İstanbul • Harita
Özel Sefaköy Doğuş Tıp Merkezi
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları