İç Hastalıkları
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaSüleymaniye Cad.No:19, İstanbul • Harita
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal
İstanbul Semiha Şakir Sarıgöl Doğum Ve Çocuk Bakımevi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji
, Çocuk cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaKazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad. Süleymaniye Doğum Evi E.A.Has., Zeytinburnu • Harita
İstanbul Semiha Şakir Sarıgöl Doğum Ve Çocuk Bakımevi
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaEthemefendi Cad.Hatboyu Sok.No:28 Erenköy, Kadıköy • Harita
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
, Radyasyon onkolojisi Daha fazlaHanımeli Sok., Altındağ • Harita
Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesi
Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği
İç hastalıkları, Dermatoloji, Anatomi
, Diş hekimi Daha fazlaKuyubaşı Patika Sokak No:6 Eğitim Mah., İstanbul • Harita
Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği
Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nefroloji
, İmmünoloji, Çocuk hematolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaKızılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2705 sokak No:20 İncek, Gölbaşı • Harita
Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi
İstanbul Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen Daha fazlaUğurmumcu Mah. Sultançiftliği, İstanbul • Harita
İstanbul Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Güngören Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaGençosman Mah. Mustafayaşar Cad. No:7 Bağcılar E.A.Has.Bağlı, İstanbul • Harita
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Güngören Semt Polikliniği
Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Genel cerrahi
, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaKarşıyaka Mahallesi Ankara Cad., Ankara • Harita
Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Semt Polikliniği
Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaZeytinlik Mah. Fişekhane Cad.No:1 Milliyetçi Sok.K-4, İstanbul • Harita
Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Semt Polikliniği
Mareşal Çakmak Mahallesi F. Çakmak Mah. Soğanlı Cad. No:72 Güngören, İstanbul • Harita
Özel Mevlana Tıp Merkezi
Adnan Menderes Üniversitesi Temel Tıp Bilimleri Aydın Sağlık Yüksekokulu
İç hastalıkları, Tıbbi genetik, Tıbbi farmakoloji
, Halk sağlığı, Fizyoloji, Pratisyen Daha fazlaDoğu Mahallesi Asyo Binası Kat:3, Aydın • Harita
Adnan Menderes Üniversitesi Temel Tıp Bilimleri Aydın Sağlık Yüksekokulu
Aydın Nazilli Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi Daha fazlaZafer Mah. Sağlık Cad, Nazilli • Harita
Aydın Nazilli Devlet Hastanesi
Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Organize Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi patoloji, Aile hekimliği Daha fazlaİstasyon, Ankara • Harita
Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Organize Semt Polikliniği
Özel Büyük Ortadoğu Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi
, Göğüs cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen Daha fazlaTepealtı Mahallesi İvedik Cad. No:338/A, Ankara • Harita
Özel Büyük Ortadoğu Tıp Merkezi
Ordu Ünye Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDevlet Sahil Yolu, Ünye • Harita
Ordu Ünye Devlet Hastanesi
Sucuzade Mahallesi 30043. Sokak No:13, Seyhan • Harita