Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Bugün kızım ve oğlum için genel kontrole gittik ve muayene süresi oldukça sınırlı tutuldu. Sorularımıza açıklayıcı bir cevap alamadık..takibini kim yapıyor ise ona neden gitmediğimizin sorgulanmasıda ayrıca üzdü. Çünkü hekim seçme hakkına sahibiz..ilk defa muayeneye gittiğim bir hekimdi beklentim karşılanmadı

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

T
Konum: başka bir yer Diğer

2012 yılında Faruk Sükan hastahanesindeyken ,tamda hastahanenin taşınma sürecinde prematüre olarak dünyaya gelen ikizlerimizin doktoruydu.Çok pratik ,açıklayıcı ,pozitif bir doktor.Biz kendisinden çok memnunduk.Şimdi başka şehirde olmasak ihtiyaç halinde yine kendisini tercih ederiz

K

Tedavimiz 2009 da oldu ama ben bu siteyi yeni gördüm. Çocuk çok sık hastalanıyor ve devamlı ilaç kulanıyordu ve akabinde yine hastalanıyordu.Bir dostun tavsiyesi ile İdris Beye götürdük.Muayene bulgularını ve en ince detayına kadar tahlil tetkik sonuçlarını inceleyen İdris Hocam çocuğu hastaneye aldı. İltihap vucuda yayılmış, 5 günlük tedaviden sonra Elhamdülillah sağlığımıza yeniden kavuştuk. Allah razı olsun İdris hocamdan ve ben eşe dosta hep tavsiye ediyorum o günden beri hocamı.

Profili düzenle veya yönet