al...n
Sayın hocam ile tedavi sürecim çok mükemmel başladı beni çok iyi dinledi aileme sorular sorarak en mükemmel şekilde teşhis koyarak yazdığı ilaçlar ile endişeli durumumdan kurtulmama ve tedavi olacağım inancıma ulasmami sağladı gerek hastasıyla ilgilenisi ve takip edişi bana güven verdi ve hastanede doktorla değilde kendi ailemden biriyle görüşüyormus hissi ile bana yaklaştı isallah tedavide iyiye doğru gideceğim inancım tam kendisine çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum ...
se...r
17 YILLIK SAĞLIK ÇALIŞANIYIM.KIZ KARDEŞİME 17 KASIM 2013 TE YATIŞ YAPILDI. İKBAL HANIM LA İLK GÖRÜŞMEMDEKİ İZLENİMİM ÇOK OLUMLU VE SEVECEN YAKLAŞIMI OLDU.BİZ ŞU AN DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ.İNŞALLAH ALLAHIN VE DOKTOR HANIMIN YARDIMLARIYLA KARDEŞİM ŞİFA BULUR..EKLEYECEĞİM BİR ŞEY DAHA; DEVLETİN PSİKİYATRİ SERVİSİNDE ÇALIŞAN HEMŞİRELERE DİĞER BİRİMLERDEN ÇOK DAHA FARKLI YAKLAŞIMI GEREKLİ HATTA ŞART!! EN AZINDAN MESAİ SAATLERİ KISALTILABİLİNİR.MASKE ELDİVEN VB.KORUYUCULARLA BULAŞICI HASTALIKLARDAN KORUNABİLİRİZ AMA SÜREKLİ SİZİ AJİTE EDEN VE HERAN ETRAFINIZDA DOLAŞAN GERGİN PSİKİYATRİ HASTALARINDAN KORUNMANIN BİR YOLU YOK BENCE..ÇOK SAĞLAM SİNİR SİSTEMİ LAZIM..ALLAH HEM HASTALARA HEM ÇALIŞANLARA YARDIM ETSİN...
hi...r
iyi günler 2008 yılında depresyona girdim çalışamadım tam 4 yıl tedavi için ANKARA,İSTANBUL hastanelerinde yattım 7 adet beyin şoku yedim ama bir türlü iyileşemedim taki 2011 ocak ayına kadar beyhekim hastanesine yattım iyileşme ümidim kalmamıştı ailem istediği için yatmıştım bana uyguladıkladıkları tedavi sonuç vermeye başladı ve ben şimdi işte çalışabiliyorum burdan öncelikle Uzm.DR. İkbal İNANLI ya ve tüm BEYHEKİM çalışanına teşekkür ederim
İkbal İnanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İkbal İnanlı, Psikiyatri.
İkbal İnanlı adresi nerede?İkbal İnanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yazır Mh Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İkbal İnanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İkbal İnanlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İkbal İnanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İkbal İnanlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İkbal İnanlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İkbal İnanlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İkbal İnanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler