Online Randevu Takvimi

etkin değil

Op. Dr. İlhan Büyükbeşe

Beyin Ve Sinir Cerrahisi daha fazla

Şahinbey 1 adres

Özel Defa Life Hastanesi’nde Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Birimi’nde hizmet vermektedir.

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Arteriografi +72 daha fazla

Ağrı Pompası

Baklofen Pompası Tedavisi

Beyin Anevrizması Onarımı

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Defa Life Hospital • Beyin Ve Sin...daha fazlair Cerrahisi Randevusu daha az

Bel fıtığı nedeni ile 1 ay önce ameliyat oldum kapali bel fıtığı ameliyatı tekerlekli sandalye idrar kaçırma ile gittik ameliyattan hep korktum çok erteledim tavsiye üzerine gittim, düşük ayak vardı hocamız hemen beni ameliyata aldı henüz daha 27 yaşındayım sen genç hastasın önünde uzun yıllar olacak bu şekilde erteleme biz aile gibiyiz dedi bana güven verdi zaten umutlu konuşması beni aydınlatması beni cesaretlendirdi . Şimdi 1 ay oldu çok şükür ayağa kalktım bana cesaret verdiği için doktoruma ve güler yüzü için eda hanıma minnettarım. Iyiki var yürüyebiliyorum yürümek sağlığına kavuşmak o kadar güzel ki herseyden daha değerli helede doktoruna denk gelmek büyük bir şans 1 gün hastanede kaldım 6 saat sonra ayağa kalktım lütfen sağlığınızı ertelemeyin inşallah bir çok insana bu mesajla vesile olabilirim

Telefon numarası doğrulandı

elleri adeta sihirli, yaptığı her müdahale tam da gereken şekilde sonuç verdi.ayaga kalktım yaşam kalitem arttı , Bel fıtıgı ameliyatı odlum 6 saat sonra ayaga kalktım bir gece hastanede kaldım şuan 1 ay egzersizlerime başladım . Zaten isim yapmış bir hekim ilgi alakası herkes tarafından bilinen bir hekim asla kolay kolay ameliyat demez eger bir hastasına ameliyat demişşe doğrudur , bir cerrah olarak her zaman ilk adım tedaviye yönlendiren bir hekim binlerce kez şükranlarımı sunuyorum kaliteli bir hekim

Telefon numarası doğrulandı

Geçen hafta bel fıtığı ameliyatı oldum.çok şiddetli agrılarım vardı dayanamıyordum Ameliyat öncesinde ve sonrasında bana her detayı titizlikle anlattı. Hem ameliyatin tum detaylarini hem olabilecek komplikasyonlari ve alabilecegimiz onlemlerden cok guzel bahsetti iyiki yolalrımız kesişti biz çok memnun kaldık , Ameliyat sonrasında yaşam kalitemde büyük bir iyileşme oldu. çok memnun kaldım bir çok insana tavsiye ederim allah binlerce kez razı olsun

R
Telefon numarası doğrulandı

İşini severek yapan ve bu sayede çok güzel sonuçlar ortaya çıkaran dalında uzman kıymetli bir hekim acilen bel fıtığından dolayı İlhan bey'e geldim kendisinin ilgisi ve tedavi sürecinin güzel açıklamasından dolayı ikna oldum zaten dalında isim yapmış bir hekim ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası çok ilgiliydi hiç düşünmeden tavsiye edebileceğim bir hekim sabah saatinde hastasını gören sorduğumuz sorulara büyük bir içtenlikle cevap veren duyarlı kibar güler yüzlü kaliteli bir hekim birçok yere gittim birçok yerde de ismini duydum ismini hakkını veren adını taşıyan özverili çalışkan bir hekim öyle bir hekime denk geldiğim için çok şanslıyım

Telefon numarası doğrulandı

Yolum ilhan bey ile kesismeden önce tedavim konusunda çok zorlu bir süreç içerisindeydim bel ağrılarına çözüm bulamıyordum bir çok ilaç kullandım iğne yapmaktan artik yapacak yer kalmadı zamanla tekerlekli sandalye ile maruz kaldım bir çok insanın tavsiyesi üzerine İlhan beye basvurdum doktorumun enerjisi doktorumun sevecen diler yüzü ile ilk umut aldım işte benim doktorum dedim tedavimde okadar umutsuzdum ki ameliyatim 1 yıl oldu beline pilatin takıldı bel kaymam vardı evlendim 1 cocugum var herşey okadar güzel gelişti doktorum bana bir abi gibiydi çocuğumuzun ismine doktorumuzun adını verdik eşim ile birlikte saygı ile herzaman dualarım da Allah razı olsun böyle bir hekim var oldukça umut var inancı doğrulugu açıklayıcı tavrı ilgisi için sonsuz sevgiler saygilar

Telefon numarası doğrulandı

Bir ay önce boyun fıtığı teşhisi ile kolumda kuvvet kaybı kısmi felçlik nedeniyle ameliyat olmam gerektiği bilgisi verildi birkaç doktorla görüştükten sonra sonunda İlhan bey ile tanıştım güler yüzlü verdiği güven duygusu içimi çok rahatlattı başka bir doktora başvurmadan kendisine ameliyat olmaya karar verdim o kadar sıcak ve ilgiliydi ki bütün korkuların geride kaldı bize aile gibi hissettirdi bir abi gibiydi sanki şimdi iyiyim işimin başındayım her şey yolunda ameliyattan bir gün sonra boyunlukla mutlaka hayatıma kaldığım yerde devam ettim şimdi her şey yolunda çok memnun kaldım hayatıma kaldığım yerde daha sağlıklı şekilde devam ediyorum ağrılarından kurtuldum geceleri huzurlu uyuyorum sabah huzurlu uyanıyorum bilgi ve becerisini sonuna kadar inanıyorum tavsiye ediyorum ailecek kendisini seviyoruz Bizim aile dktorumuz oldu birçok insanı da tavsiye ederim boyunluğumu da çıkardım hareketlerimi egzersizine başladım doktorum sağ olsun gerekli her türlü bilgilendirmeyi yapıyor iyiki var

Telefon numarası doğrulandı

Uzman bilgisi ve tecrübesi ile biz çok memnun kaldık bilgilerini ve tecrübelerini bizlerle paylaştı bize yol gösterdi bel fıtığı ameliyatı oldum bir gün sonra ayağa kalktım şu an çok iyiyim işime devam ediyorum ağlarım yerimde kaldı hocamı görür görmez onun güler yüzlü sıcak tavlıyla pozitif yaklaşımıyla korkularımı geride bıraktım birçok insana vesile olması dileğiyle çok şükür bana umut oldu hekimliği tartışılmaz bilgisi ilmi tecrübesi isim yapmış alanında çok iyi bir hekim olduğu herkes tarafından bilinir kime gittiysem kendisine tavsiye etti iyi ki de gelmişim iyi ki de yollarımız kesişmiş

Telefon numarası doğrulandı

33 yaşındayım ilk kez bel fıtığından ameliyat oldum. Sağ bacağım çok kötüydü doktorum acil ameliyat dedi. Ameliyat çok iyi geçti ve ertesi gün bacagimdaki ağrı gitti.Gerçekten fıtık kötü etkilemişti ve güç kaybim çok fazlaydı. Doktor bey ve ekibi çok iyiler aynı zamanda çok nazik ve anlayışlı diş çeker gibi olduBen çok memnun kaldım.Şikayeti olanlar kesinlikle İlhan Hocayı tercih etsinler

T
Telefon numarası doğrulandı

Sevgili doktorum İLHAN BÜYÜKBEŞE; siz gaziantep için, umut bekleyen hastalar için bir ışıksınız,akademik bilginiz, hassasiyetiniz, insancıl
yanınız, inancınız biz hastalar ıcın çok kıymetli. 6 yıldır mücadele ettigim bel fıtıgım sonunda patlamıstı,tarafınıza başvurdum ve hemen zaman kaybetmeden ameliyatım ıçın hassasıyetle surecı başlattınız. Gerek ameliyathanede,gerekse amelıyat sonrasında ilgınızı bılgınızı eksık etmedınız.

6 yıllık takipli hastanız olarak hiç incınmedim tarafınızdan, geçirdigim operasyon öncesı ve sonrasında TÜM EKİP HARİKULADEYDİ!!!
Agrısız güzel pırıl pırıl yarınlarda tüm hastalara şifa olmanız dileklerimle...

Telefon numarası doğrulandı

Birkaç beyin cerrahına muayene olduktan sonra İlhan Bey de fıtık ameliyatı olmaya karar verdim . Kesinlikle mesleğini çok iyi bilen ve uygulayan bir doktor , hastalığın teşhisi ve nokta atışı tedavisiyle kısa sürede beni eski sağlığıma kavuşturdu. Kendisine ve ekibine başarılar dilerim.