de...6
İlhan hocamdan Allah razı olsun.Tanıdık tanımadık herkese eşit davranıyor ve ilgileniyor.Kendisini Selçuk Tıp ta tanıdım.Tüm Türkiyeyi dolaştım .ilhan hocam eşine az rastlanır birisi .Çocuğumda idrar darlığı var.Nisan ayında ameliyat yapacak.Allah razı olsun.
us...k
Kızımda doğuştan anal darlık ve yakınlık varmış çok gezdik işin ehline düşemedik sonunda bi özel hast de Prof dr tespit etti ancak ameliyat 1yasında dedi kızım çok huzursuz ve sürekli ağlıyordu bi süre sonra yine arayışa başladık ve İlhan hocaya gittik Allah ondan razı olsun acil ameliyat dedi ve başarılı şekilde yaptı yavrumuzu huzurlu sakin şekilde görebildik sevebildik yaşadığım sürece ona duacıyız Allah yolunu açık etsin
İlhan Çiftçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlhan Çiftçi, Çocuk Cerrahisi.
İlhan Çiftçi adresi nerede?İlhan Çiftçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlhan Çiftçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlhan Çiftçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlhan Çiftçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlhan Çiftçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlhan Çiftçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlhan Çiftçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İlhan Çiftçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Çocuk Cerrahları