Özel Medinova Hastanesi

İlhan Özkan Muayenehanesi
Cumhuriyet Mahallesi, İzmir Bulvarı No: 38/1, Aydın

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Medinova Hastanesi Diğer

21 seneden beri Uk yasiyorum çok football oynadigimdan dolayı diz kapaklarip asinmiş 3 seneden beri Uk de kaç tane mir scan kaç tane x-ray scan çektiler bilmiyorum 3 sene sonra agri kesici verdiler yuruyemiyordum agridan Allah razi olsun İlhan hocadan Vallahi bugun 3 senden sonra ı 3 defa top oynadip yorum yapmam normalde ama arkadasim da aynı problemi var ılhan hocanin numarasini ararken bu yorumu yapmak istedim

Konum: Özel Medinova Hastanesi Diğer

Medinova hastanesinde, Sn. Pr. Dr. İlhan ÖZKAN hocamızla çapraz bağ ameliyatım gerçekleşti. Sonrasında 3 gün serviste kaldım. Başta İlhan Hoca ve ekibi olmak üzere;cerrahi servisi çalışanları,destek hizmetleri ve tüm hastane personeline teşekkürlerimi sunarım. Herkes çok güleryüzlü ve yardımseverdi.

2012 yılında aşağıda görebileceğiniz; İlhan hocamız ve dizimin hemen ameliyattan sonrasıyla ilgili yorumumu yazmıştım. Ön çapraz bağı ameliyatımın üzerinden 5 yıl geçti ve dizimle ilgili hala sorunum yok hatta neredeyse hergün koşuyorum :) Sorunu olanlar hiç tereddüt etmeden kendisini görsün demek istedim...

Ben muğla yatağan dan ilhan hocamı önerdiler geldim bizim muğlada hemen ameliyat dediler ilhan hocam fizik tedavisi ile iyileştirdi şimdi de tam iyileşince sol dizimdeki ön çapraz bağlar dan ameliyat olcam Allahın izniyle

Sağ diz ön çapraz bağlarım kopalı tam 17 yıl olmuştu. Artık yürümenin bile ağrılı olduğu bir dönemde, Şubat 2014 te İlhan hocam tarafından ameliyat edildim. Sorunsuz ve başarılı bir ameliyat oldu. Ameliyatın 2. yılı yaklaşırken, diz problemi yaşadığım günler tamamen unutuldu çok şükür. Aydın da, böyle başarılı bir hekimin olması büyük bir nimet. Hocama, sağlıklı ve uzun bir meslek yaşamı diliyorum.

02,03,2015 tarihinde gecirmiş oldugum diz ameliyatım basarılı gecmiştir.. basta prof. dr. ilhan özkan hocaya,yardımcıları dr. unal bey'e ve dr.mustafa bey'e basarılarından dolayı cok tesekkur ederim...son derece profosyonel bir kadro ve kesın sonuc..mesleğindeki basarıları cok yuksek..hıc dusunmeden kendinizi emanet edebilecegınız basarılı bır kadroyla basarılarınızın devamını diliyorum..

Yaklaşık 2 sene önce ayaklarimdaki kemik iltahipini hiç bir hekim çare bulamadı ıstanbul izmir isparta egirdire bile gittim çare derman bulamadılar ama ılhan hocam allah razı olsun binlere iyileştim suan calisabiliyom futbol oynuyom önce allaha sonra ilhan hocama borcluyum

Bir trafik kazasi sonucunda diz çanagim parcalandi.ameliyat sonucu 2 ay sonrasinda eskisi gibi yürüdüm ve araba kullandîm.llhan ôzkan beye cok çok teşekkür ediyorum.saygılarîmla

annemin diz kapakları öceden degişti daha sonra deforme oldu annem 79 yaşında diger doktor lar tekrar ameliyat edemedi. ancak ilhan bey ammeliyat ile eski saglıgına kavuşturdu allah razı olsun...

I

11 sene önce yanlış teşhis konulan ayağımI ALLAH ın izni ile iyileştirdi ona çok şey borçluyum iyiki var dünya çapında bir hekim

Profili düzenle veya yönet