Yahya Kaptan Mah.Akasyalar Cad.Arastapark Avm No: 24/11, İzmit
oğ...n
Eksik dişlerimin tamamlanması ve sevdiğim birtanemin dislerindeki aralıklarını kapatmak için ülkü hanımı tercih ettik yapılan işlem boyu süresince samimiyeti ve işçiliğinde büyük bir özen gösteren estetik bir gülüsü sagladıgından dolayı kendilerine sonsuz sükranlarımızı sunuyoruz çevremizdeki tanıdıklarımıza tavsiye ediyoruz tercih edilecek diş doktoru olduğunu düsünüyorum
Doktor Ilke hanımla tedavi sürecime basladik. Zirkonyum kaplama yapılmaya karar verdik.ust ön çenede 2 adet dis kaybimda mevcuttu.Toplamda üst ve alt çeneye 12 adet zirkonyum kaplama yapildi.
Tedavi surecimde gerçekten doktorum zoru Başardı diyebilirim şimdilik herşey çok şükür güzel gidiyor. Kendisine ilgi ve alakası samimiyeti ,güler yüzle yaklaşımından dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Ayrıca kafamdaki bütün sorularıma deneyimi ile yanıtladığı için bir kez daha teşekkür ederim .Kesinlikle ilke hanıma tereddüt etmeden gidebilirsiniz.Marka dış gerçekten Kocaelide bir MARKA...
İlke Ülker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlke Ülker, Diş Hekimi.
İlke Ülker adresi nerede?İlke Ülker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kaptan Mah.Akasyalar Cad.Arastapark Avm No: 24/11 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlke Ülker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlke Ülker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlke Ülker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlke Ülker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlke Ülker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlke Ülker hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İlke Ülker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
İzmit bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
İzmit bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
İzmit bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
İzmit bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
İzmit bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri