Dr. İlker Çetin Türk Artroplasti ( Protez ) Derneğinin Kurucu başkanı ve Yine Avrupa Artroplasti dermeğinin Kurucu üyesidir. İleri derecede İngilizce ve Almanca dillerini bilmektedir. İki yetişkin erkek evlat sahibidir.
Aktif olarak mesleki bilimsel ve cerrahi hayatını sürdüren Doktor İlker Çetin'in, kalça protezi, diz protezi, erişkin kalça ve diz sorunları özel ilgi alanıdır.
Diz Protezleri
Kalça Protezi
Diz Protezleri
Kalça Protezi
y.....
2011 yılında sağ kalca protezi ameliyati yapti anneme. 10 yıldır Allaha şükür hiçbir sıkıntısı olmadı. agri sizi çekmemesi için ameliyat sonrası üstüne titredi. hemen ertesi gün yürüttü. ameliyat hastanesi ve ekibi de harika. bebek gibi ilgilendiler. Allah kendisinden razı olsun.
yu...e
3 yıl önce olduğum kalça protezi ameliyatı ile benim eski sağlıklı gunlerime kavusmama vesile olan güzel insan ilker hocama sonsuz teşekkürler...
ne....
2002 senesi çift taraflı kalça protezi ameliyatı yaptı
halen çok iyi durumda im.Ona teşekür etme ve memnuyetimi ifade etmek için kelemeler bulamıyorum.Sanırım herkes ne dediğimi anlar.Nevzat UTKU.
h....r
Her iki kalçamda femur başı ölümü meydana geldi.Dayanılmaz ağrılarımın sonucunda İlker hocama ulaştım.Kalça protezlerimi 3 ay arayla iki ameliyatla yaptı. Şimdi son derece mutluyum.Elleri dert görmesin. Sevgili dostlar hocama ulaşırsanız ona güveniniz.Çok kalıteli hekimliğinin yanında mükemmel insan ERSİN KARABİBER
bü...t
Canim doktorum,annemin hayata yeniden gelmesine vesile oldunuz.Allah size uzun ve sağliklı bir ömür versin.Yıllarca kalçasindan sıkınti çeken annemi başarılıbir ameliyatla iyilestirdiniz...
el...n
İLKER HOCA TARAFINDAN ANNEME 18 YIL ÖNCE FEMUR PROTEZİ TAKILDI ..HALEN SAĞLIKLI KULLANIYOR..ŞİMDİ BİLE TAKILAN PROTEZLER TUTMUYOR Kİ 18 YIL ÖNCE..10 YIL SONRA KENDİSİNİ ARAYIP BİR KONU DANIŞTIĞIMDA; HEMEN HASTASINI HATIRLADI. CAM GİBİ HAFIZA,İNANILMAZ ZEKAYA SAHİP.KENDİSİNE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.İŞİNİ İYİ YAPMANIN KARŞILIĞI TANIMLANAMAZ.HEM İYİ BİR İNSAN HEM İYİ BİR HOCA SAYGIYLA HATIRLIYORUZ.HEP MUTLU VE SAĞLIKLI OLUR İNŞALLAH
ye...o
şu ana kadar tanıdığım doktorları içinde,gerek insanlığı,gerekse meslek bilgisi bakımından fevkalade bir doktor,özellikle kalça ve diz protezi ameliyatında harika,kendisine tüm ailem adına şükranlarımı sunuyorun.
es...a
slm hocam ben sol bileğimden ameliyat oldum kist vardı bileğimin üst oynak yrinde 20 gün oldu işaret parmağımda hissetme duygusu bu sinirlere zararmı gelmiş oluyor beni aydınlatırsanız sevinirim şimdidem teşekkürler
he...i
Benim hayattaki meleğim oldu 16 yıl çektiğim ağrı acı ve mutsuzluğuma son verdi önce Rabb'ime sonra sayın sayği değer por Dr İLKER ÇETİN e dua ediyorum herkesede tavsiye ediyorum çok başarılı geçen protez ameliyatımla yeniden doğdum sanki ellerinize gönlünüze sağlık hocam varolun sonsuz teşekkürlerimi sunarim
hü...i
13 yıl önce annemin diz protezini hocam yapmıştı.diz ameliyatından çok memnundu.diğer dizinden de ameliyat gerekiyordu.hocama ulaştık.13 aralıkta ameliyat yaptı.elleri dert görmesin .annemin ameliyatı çok güzel geçti.insanlığıyla doktorluğuyla mükemmel bir insan.kendisine çok teşekkür ederiz.yozgattan hüseyin kamanlı
İlker Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Çetin, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size İlker Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diz Protezleri, Kalça Protezi, Randevu, Normal Randevu.
İlker Çetin adresi nerede?İlker Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3 Çankaya
- Remzi Oğuz Arık Mah. Bülten Sok. 14/22 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlker Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlker Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlker Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Çetin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Çetin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, İlker Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlker Çetin hangi sigortaları kabul ediyor?İlker Çetin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pursaklar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gölbaşı Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Mamak Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (5)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları