g....l
45 yasinda seker hastasiyim. Rahatsizligim birden ordaya cikti. 10 gun icinde 3 farkli doktora gittim herkes farkli bir tedavi uyguladi. En sonunda acile gonderdiler. Orada sans eseri ilker bey ile karsilastim. Yaklasimi, aciklamalari ve tedavisi ile cok sukur daha iyiyim. Kendisine cok tesekkur ederim. Cok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim.
çi...r
Kendisiyle edirne devlet hastanesinde tanıştım.İlgili, dinleyen, azarlamayan ve de uzun zamandır yapılmayan fiziksel muayenemi yaptı.(tansiyon ölçmek gibi) tetkik sonucumda tansiyon hastalığım olduğu çıktı.Verdiği ilaçlarla şikayetlerim geçti.Babamıda götürdüm90 yaşın verdiği rahatlıkla konu dışı söylemlerini bile sabırla dinledi.Kendisine müteşekkirim.İşinde başarılarının devamını dilerim ve randevu bulamama pahasına herkeze kendisini tavsiye ederim.Çiler
İlker Öner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Öner, İç Hastalıkları.
İlker Öner adresi nerede?İlker Öner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamdibi Mahallesi 320. Sokak Marmaris
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Öner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Öner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlker Öner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Öner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Öner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Öner hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İlker Öner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.