Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

DR İLKER Beyle perianal apse rahatszılığımda tanıştım çok ilgili ve sıcak kanlı davrandı.yapmış olduğu amaliyatla ve düzenlemiş olduğu tedavi sürecinde kendimi çok iyi hissettim.

Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Genel Cerrah Doktorunuz İlker Beye Muayane oldum geçmeyen gastrit şikayetim mevcuttu yapılan endoskopi işlemiye ilaç tedavisi uygulandı şikayetlerim İlker Beyin sayesinde geçti.Herkese tavsiye ederim.

Z
Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Troıd nodülleri mi ile ilgili şikayetimden dolayısı muayene oldum daha sonra doktor bey biyopsi ye karar verdi . Ağrısız şekilde biyopsi alındı sonuçlarım iyi çıktı

Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Gaziemir cerrahi tip merkezinde Genel cerrahi doktoru ilker bey yıllardır cesaret edemediğim Kasık fıtığı ameliyatımı yaptı. Detaylı açıklamaları, güler yüzü sayesinde tedavi sürecimiz çok guzel ilerledi.

Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Gaziemir cerrahi tıp merkezinde Dr.İlker Özdemir e muayene oldum ayağımın tabanında kist bening vardı aynı gün içerisinde lokal anestezi ile müdahele etti çok memnun kaldım gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü tekrar tercih edeceğim bir doktor

Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

hazımsızlık şikayetleriyle geldim endoskopolmamı önerdi ve endoskopi oldum memnun kaldm

Konum: Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

hemoraıd vardı ameliyat oldum çok memnum kaldım iilgisi ve tedavimiz çok güzel geçti