Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73, Afyonkarahisar
se...2
slm arkadaslar gercekten abartısız bır sekilde soyluyorum bal gıbı bır doktor dıger doktorlarımız yanlış anlamsın dıyeceklerını hastalarıyla cok ılgılenıyor ılac yazıp gıt ılaclarını al ıc haftaya bıdaha gel demiyor tedavısı neyse onu yapmaya calısıyor ben cok memnun kalıyorum her gıttıgımde allah ona ve aılesıne uzun omurler versın
re...n
Yaptığı çalışma ile aldığı başarı bizleri memnun etmiştir.Takdir ediyorum.Kendilerine sağlıklı bir ömür diliyorum.
Başarınız daim olsun.Sayğılarımla..
ah...k
Mükemmel bir inasan, iyi bir tıp adamı
İlker Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Polat, İç Hastalıkları.
İlker Polat adresi nerede?İlker Polat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73 Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Polat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlker Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Polat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Polat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Polat hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İlker Polat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afyonkarahisar Mide Hastalıkları
Afyonkarahisar Karaciğer Hastalıkları
Afyonkarahisar Karaciğer Yağlanması
Afyonkarahisar Vitamin Eksikliği
Afyonkarahisar Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Afyonkarahisar Bağırsak Hastalıkları
Afyonkarahisar Esansiyel Trombositoz
Afyonkarahisar Diyabet (Şeker Hastalığı)