Dr. Öğr. Üyesi İlker Tinay

Ataşehir 1 adres

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

U
Konum: başka bir yer Diğer

Biyopsi sonucunda prostat kanseri teşhisi konuldu.Acilen ameliyat olmam gerektiği söylendi.Hizli bir şekilde prof ilker beyden randevu aldım. Tanıştığımız andan itibaren kendisinin söylenenden daha mükemmel bir insan olduğunu gördüm haata doktor gibi değil sankii iki arkadaş gibi benimle konuşup ilgilendi aklımda hiç bir soru işareti kalmadan her şeyi anlatti ve bozuk olan psikolojimi düzeltti inanılmaz rahatladım ameliyatım çok başarılı geçti çok kısa sürede iyileştim beni yeniden hayata bağladı sayesinde ikinci Bahar yaşıyorum her şey iyi ki varsın

Konum: başka bir yer Diğer

hocamız mesane kanseri tanılı annemin tanı ve tedavi sürecinde bize çok yardımcı oldu,radikal sistektomi ileal loop operasyonunu başarıyla gerçekleştirdi.kendisi her yönüyle dört dörtlük bir hekim ,kendisiyle yolumuz kesiştiği için şanslı hissediyoruz.

Konum: Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Böbrek Kanseri ameliyatları

Eşimin parsiyel nefroktomi ameliyatını Prof. Onur Hocamla birlikte başarılı bir şekilde komplikasyonsuz gerçekleştiren doktor. Renal hücreli kanserden böbreğin bir parçası tümörle beraber alındı. Hepsinden Allah razı olsun...

Profili düzenle veya yönet