Barbaros Mahallesi Ortabahar Sokak No:28, Ataşehir
uf...
Biyopsi sonucunda prostat kanseri teşhisi konuldu.Acilen ameliyat olmam gerektiği söylendi.Hizli bir şekilde prof ilker beyden randevu aldım. Tanıştığımız andan itibaren kendisinin söylenenden daha mükemmel bir insan olduğunu gördüm haata doktor gibi değil sankii iki arkadaş gibi benimle konuşup ilgilendi aklımda hiç bir soru işareti kalmadan her şeyi anlatti ve bozuk olan psikolojimi düzeltti inanılmaz rahatladım ameliyatım çok başarılı geçti çok kısa sürede iyileştim beni yeniden hayata bağladı sayesinde ikinci Bahar yaşıyorum her şey iyi ki varsın
hocamız mesane kanseri tanılı annemin tanı ve tedavi sürecinde bize çok yardımcı oldu,radikal sistektomi ileal loop operasyonunu başarıyla gerçekleştirdi.kendisi her yönüyle dört dörtlük bir hekim ,kendisiyle yolumuz kesiştiği için şanslı hissediyoruz.
se...l
Eşimin parsiyel nefroktomi ameliyatını Prof. Onur Hocamla birlikte başarılı bir şekilde komplikasyonsuz gerçekleştiren doktor. Renal hücreli kanserden böbreğin bir parçası tümörle beraber alındı. Hepsinden Allah razı olsun...
İlker Tinay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Tinay, Üroloji.
İlker Tinay adresi nerede?İlker Tinay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi Ortabahar Sokak No:28 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Tinay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Tinay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlker Tinay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Tinay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Tinay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Tinay hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İlker Tinay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ürologlar
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ürologlar